SHL-finaalin ratkaisumaali sysättiin suomalaisvahdin syyksi – asiantuntijalta suoraa kritiikkiä: "Näyttää siltä kuin hän odottelisi bussia"

Suomalaisvahti Emil Larmi yllätettiin toisessa jatkoerässä – Skellefteå voitti kolmannen SHL-finaalin 1:21
Tämä maali sai SHL-asiantuntijan kritisoimaan Emil Larmia.

Skellefteå otti ensimmäisen voiton SHL-finaaleissa, kun se kukisti Växjö Lakersin kolmannen finaalin jatkoerässä 3-2-lukemin.

Ottelu eteni pitkään maalittomassa tilanteessa, mutta kolmannessa erässä kumpikin joukkue takoi kaksi maalia.

Jatkoeriin edennyt ottelu sai ratkaisunsa vasta 90 minuutin pelin jälkeen, kun Skellefteå-hyökkääjä Simon Robertsson tälläsi ratkaisumaalin Växjön suomalaisvahti Emil Larmin selän taakse. Ruotsin C Moren asiantuntijana toimiva Petter Rönnqvist antoi Larmille kritiikkiä maalin jälkeen.

– Näyttää siltä kuin hän odottelisi bussia, Rönnqvist toteaa.

Växjö johtaa finaalisarjaa otteluvoitoin 2-1.