Shirly Karvinen jättää radio SuomiRockin – paljastaa nyt MTV Uutisille: "En aio jättää radiota"

3:24
Shirly Karvinen kertoi rakkaudestaan Kultainen Venla -gaalan punaisella matolla.

Shirly Karvinen jättää työt Radio SuomiRockilla. 

Televisio- ja radiojuontaja Shirly Karvinen kertoo MTV Uutisille jättävänsä työt Radio SuomiRockin aamujuontajana. Myös hänen kollegansa Mikko Honkanen ja Ville Kinaret lopettavat, siirtyen takaisin Radio Citylle, jossa he juonsivat ennen. 

Karvinen kertoo, ettei lähtöön liity mitään draamaa. 

– Tehtiin tätä aikamme, ja nyt siirrytään uusiin haasteisiin.

– Radio SuomiRockilta lähtöä voisi verrata samaan kuin lapsuudenkodista lähtemiseen. Sieltä on saanut hyvät eväät ja opit  tulevaan. Nyt meidän on kuitenkin aika lentää pois pesästä, hän jatkaa.  

Karvinen ja hänen juontajakollegoidensa lähtö tuli kuuntelijoille täysin yllätyksenä tämän päivän viimeisessä lähetyksessä.

– Kyllähän sitä lähetyksen aikana herkistyi ja olemme muistelleet yhteisiä hetkiä töissä pitkin viikkoa.  Syötiin itsemme ähkyyn herkuista  ja fiilisteltiin vanhoja. Illalla ei kuitenkaan sen kummemin läksiäisiä vietetä, vaan vetäydytään perheen kanssa viettämään ystävänpäivää. 

Kolmikosta muotoutui kahden ja puolen vuoden aikana läheiset ystävät. 

– Vaikka yhteinen taival aamuohjelman parissa loppuu, niin ystävyys ei katoa mihinkään. 

Karvinen paljastaa, että Radio Suomirockilta lähdöstä huolimatta hän ei aio jättää radiota. 

– Se jääköön vielä paljastukseksi, että mikä radiokanava on kyseessä. Radiota en halua missään nimessä jättää, muuten matka jäisi kesken. 

Karvisen muistaa elävästi vielä ensimmäisen radiojuontonsa. Hän juosi alkuun yksin, ennen kuin siirtyi aamutiimiin. Karvinen ei ollut aiemmin juontanut radiossa, joten hän kirjoitti spiikkinsä ylös ja luki ne sanasta sanaan. 

– Eilen muisteltiin pomoni kanssa harjoitusjuontojani. Hän oli kuunnellut niitä ja miettinyt, että kuulostan aivan kauppakeskuksen kuulutusääneltä. Hän varmaan mietti, että tulikohan tässä nyt hutilyönti, onneksi ei tullut, Karvinen naurahtaa. 
Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja