Shirly Karvinen satutti kylkensä tanssiharjoituksissa: "Lääkärin mukaan se on murtunut"

2:59
Shirly Karvinen kertoi tunnelmistaan viime sunnuntain lähetyksen jälkeen.

Radiojuontaja ja vuoden 2016 Miss Suomi Shirly Karvinen paljastaa, että hän on murtanut kylkensä TTK-harjoituksissa.

Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailussa mukana oleva Shirly Karvinen kertoo, että hän on satuttanut kylkensä tanssiharjoituksissa. Hän paljastaa, että tämän viikkoinen tanssi ei ole ollut hänelle helpoimmasta päästä, koska hän on joutunut varomaan kipeää kohtaa.

– Kylki otti treeneissä osumaa. Se on osunut ilmeisesti liian kovalla voimalla, mutta en kyllä itsekään tiedä, mihin se on osunut. En ole käynyt röntgenkuvauksissa vielä, mutta lääkärin mukaan se on murtunut. Olen nyt kuitenkin tanssinut sillä jo viikon. Olen vain teipannut sitä ja syönyt särkylääkkeitä. Eipä sille muuta voi tehdä, Karvinen kertoo MTV Uutisille. 

Tällä viikolla Karvinen ja hänen tanssiopettajansa Jani Rasimus ovat harjoitelleet cha chata sunnuntain lattari-iltaan varten. 

– Tämä ei ole onneksi haitannut tanssiharjoituksia eikä ole vaikuttanut fiilikseen. Jani on kehitellyt sellaisen koreografian, joka on hieman hellävaraisempi tuolle kipeälle kyljelle. Kunhan se parantuu, niin sitten voi taas mennä ihan täysillä. Lääkärin arvio on, että se paranee kuukauden sisällä, mutta se on tietysti tapauskohtaista, Karvinen kertoo. 

Karvisen murtuneesta kylkiluusta kertoi ensimmäisenä Iltalehti

– Tämä on ollut minulle hyvin tunteellinen kausi tähän asti. Tanssi on onneksi ollut hyvin terapeuttistakin, vaikka tässä on ollut paljon lautasella. Olen saanut purkaa tunnetiloja tanssin kautta. Minusta on hyvä ja terve asia, että pystyn käymään näitä asioita läpi tämän kilpailunkin aikana, Karvinen kertoi.

Karvisen ja tämän miesystävän erosta on ollut huhuja liikkeellä jo jonkin aikaa, ja nyt tähtioppilas halusi katkaista huhuilta kaulan ja keskittyä kilpailuun. Hän kertoo, että halusi tuoda eronsa esille nimenomaan tanssin kautta.

– Olen pitänyt tätä tietoa itselläni jo tarpeeksi pitkään, että nyt on helpottavaa saada kertoa tästä. Tanssi oli mielestäni tosi kaunis tapa tuoda tämä ilmi. Se olisi jossain kohtaa joka tapauksessa tullut julkisuuteen. Tämä biisi, jonka päätimme jo kesällä, on mielestäni kaikessa ironisuudessaankin oikein sopiva tapa käsitellä ja tuoda ilmi tämä asia, Karvinen kommentoi.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja