Mainos

Shirly Karvinen muuttuneesta elämäntilanteestaan: "Jouduin kohtaamaan pelkoja"

1:56

Ex-missi Shirly Karvisen elämässä menee tällä hetkellä lujaa. Ura tv-ja radiojuontajana on nosteessa ja juuri sinkuksi päätynyt kaunotar kertoo löytäneensä oman itsevarmuutensa.

Videolla Shirly Karvinen kertoo vahvuuksistaan Fort Boyard Suomi -ohjelman kuvauksissa!

Lauantaina MTV3-kanavalla alkavalla Fort Boyard Suomi -ohjelmalla on ollut iso vaikutus missikaunotar Shirly Karvisen uuden elämänvaiheen suhteen. Karvinen nähdään ohjelman yhtenä kilpailijana ja kuvauksissa hän joutui kohtaamaan pelkonsa korkeita paikkoja kohtaan.

Nainen ei vielä lähtiessään arvannut, mikä vaikutus pelon kohtaamisella olisi. Juontajatähti kertoo, että tietynlainen arkuus oli alkanut painamaan häntä, mikä ei ollut Karviselle ominaista.

– Kun tulin reissusta, niin alkoi asioita tapahtumaan ja alettiin laittamaan elämää uudelleen järjestykseen. Nyt on taas sellainen olo, että vanha Shirly on palannut.

– Kesäaika ja varsinkin tämä kuvausreissu oli erityisen tärkeää minulle. Siinä irtautui omasta arjesta ja turvallisesta kuplasta. Jouduin kohtaamaan pelkoja ja olemaan uusien ihmisten kanssa. Se pisti kaiken uuteen perspektiiviin ja tiesi mitä haluaa elämältä, Karvinen kertoo.

Ohjelman kuvausten aikana korkean paikan kammosta kärsinyt nainen selätti pelkonsa kertaheitolla.

– Kaikki tehtävät olivat fyysisesti raskainta, ja trapetsilla olo oli sekä fyysisesti että pääkopalle raskas, koska pelkäsin korkeita paikkoja silloin. Siinä sai oikeasti kohdata pelon. En ole Ranskan reissun jälkeen enää pelännyt niitä.

Fort Boyard Suomi -ohjelman kilpailijana olon lisäksi Karvinen nähdään suomen Love Island -version juontajana syksyllä. Kaunotar juontaa myös AVAn Viettele vaatteilla -uutuusohjelmaa.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja