Shirly Karvinen juontaa uutta deittailuohjelmaa – nämä sinkut etsivät rakkautta tyylin avulla

Tyyliin, persoonallisuuteen ja parisuhdekemiaan pureutuvaa uutta Viettele vaatteilla -deittirealityä juontaa Shirly Karvinen.

Shirly Karvisen luotsaama Viettele vaatteilla on syksyn trendikkäin deittailuohjelma. Sarjassa kolme treffiehdokasta kohtaavat haasteen, jossa mitataan shoppailutaidot; nopeus ja tyylitaju. Showroomissa odottelee kärsimättömänä Sinkku X, joka valitsee häntä parhaiten miellyttävimmän asun kolmen deittiehdokkaan hankkimista asukokonaisuuksista.

Viettelevimmät vaatteet valinnut ehdokas pääseekin mystisen Sinkku X:n kanssa treffeille. Kohtaavatko parin kemiat muutenkin kuin tyylillisesti? Päättääkö pari lähteä vielä toisillekin treffeille?

Viettele vaatteilla -ohjelman Sinkku X:t

Jonne, 23, Keuruu

23-vuotias laserleikkaaja Jonne pitää pahimpana vaatemokanaan violettia one piece -haalaria. Keuruun tatuoitu Tiivitaavi haluaisi löytää naisen, joka ei ota elämää liian vakavasti ja tatuoinnit olisivat tietenkin plussaa.

Jonne viihtyy kauluspaidoissa ja pikkutakeissa, mutta ei ole koskaan omistanut kokonaista juhlapukua. Pienen paikkakunnan nais- ja vaatetarjonta alkaa olla jo nähty. Onneksi apu molempiin ongelmiin voi löytyä jo tästä ohjelmasta!

Salla, 35, Helsinki

35-vuotias “Salon Samantha” Salla on muuttanut Helsinkiin ja tekee töitä toimistopäällikkönä. Hän etsii jääkaapin kokoista, mutta ei yhtä kylmää miestä jakamaan yksinhuoltajan vastuun pienestä Rocky-koirastaan. Nämä kaksi puudelia tykkäävät naisellisesta ja maanläheisestä pukeutumisesta. He toivovat miehen pukeutuvan pepusta istuviin farkkuihin ja pikee-paitoihin – mikä nyt jääkaappipakastimelle sopii.

Salla on ollut sinkkuna vähän yli kolme vuotta eikä ole oikein viime aikoina löytänyt aikaa deittailulle. Nyt hän toivoo tapaavansa miehen, jonka haluaisi tavata myös ilman kameroita.

Mikael, 21, Vantaa

Energinen somepersoona Mikael on tuttu näky pääkaupunkiseudun yöelämässä, kuntosalilla ja teinien puhelinruuduilla. Parikymppisen Helsingin Herkuleksen unelmamies olisi miehekäs kundi, joka on suht saman ikäinen eikä tupakoi ja joka kävisi Mikaelin kanssa yhdessä salilla.

Mikael pukeutuu vaihtelevasti joskus salivaatteisiin ja joskus bleiseriin, mutta tämä mallipoika tietää silti tasan tarkkaan, miltä hän haluaa näyttää. Sinkkuna Mikael on ehtinyt olemaan vasta puoli vuotta, mutta on avoin uusille kokemuksille.

Elias, 22, Nokia

Nokialainen Elias etsii uhkeaa blondia edustusvaimoksi rakkaan Mersunsa pelkääjän paikalle. Tämä mies on tarkka merkeistä ja hänen muoti-idolinsa on Christian Grey, kukapa tietää vaikka heillä olisi muutakin yhteistä. Elias tietää mikä näyttää hyvältä hänen päällään ja mitä haluaa elämältään – ja samaa hän odottaa unelmiensa naiselta. Parasta olisi, jos nainen saisi kadulla päät kääntymään ja ihmiset ajattelisivat, että tuolla miehellä on upea kello ja upea daami.

Oona, 19, Forssa

Juuri ylioppilaaksi valmistunut Oona Forssasta seuraa pukeutumisessaan trendejä, ja tästä syystä vaatteet jäävät usein vain muutamalle käyttökerralle. Vaikka Oona ei aina sitoudukkaan täysillä vaatteisiin, miehen kanssa tilanne on toinen, sillä tämä nainen etsii vakavaa parisuhdetta. 

Hän haluaisi treenatun miehen, joka olisi häntä itseään reilusti pidempi, mutta joka ei sido häntä liikaa kotimaahan. Toivottavasti Oona löytää kreikkalaisen patsaansa!

Kirsi, 44, Nurmes

Räiskyvä elovena-tyttö Kirsi on yrittäjä Nurmeksesta, joka haluaisi saada kuvansa Playboy-lehteen ja päästä maalta kaupunkiin – vaikka jo heti huomenna. Hän tykkää pitää kukallisia ja kesäisiä vaatteita, mutta jos miehellä on päällään kukkakuosia tai kirkkaita värejä, hän ottaa lenkkikuntonsa käyttöön ja juoksee karkuun.

Sinkkuna Kirsi on ollut 5-7 vuotta ja nyt olisi hakusessa tumma, urheilullinen, Hugo Bossilta tuoksuva ja Kirsiä pidempi mies, joka hymyilee paljon. Elämästä on kuitenkin turha stressata, joten Kirsi lähtee tähänkin koitokseen avoimin mielin. Kirsi on osallistunut Suomen seksikkäin tavis -kilpailuun.

Gea, 26, Helsinki

Virolainen kaunotar Gea on Helsinkiin muuttanut vaatealan työntekijä, joka välttelee mustia asukokonaisuuksia ja lyhyitä miehiä. Puolitoista vuotta sinkkuna ollut mallimimmi etsii räväkkää ja hyvällä tavalla ärsyttävää isoa persoonaa ja jos kavereita on uskominen, miestä jolla ei ole Suomen passia. Gea on tarkka omasta pukeutumisestaan ja juoksisi karkuun, jos mies ilmestyisi paikalle sinisessä paidassa, valkoisissa housuissa ja mustissa kengissä –  siis Viron lipun väreissä. Gea on tuttu Paratiisihotellista.

Jenni, 32, Helsinki

32-vuotias kaupunkilaistyttö Jenni on töissä hotellialalla. Vapaa-aikanaan hänestä tulee jalkapalloerotuomari. Tällä helsinkiläisellä supernaisella on siis monta rautaa tulessa. Jenni on tarkka tyylistään. Hän haluaa pukeutua klassisesti ja siististi, ilman turhaa bling blingiä. Hän ei pidä 90-luvulle jämähtäneiden tyylistä, mutta saman vuosikymmenen lapset

pukeutuvat kuitenkin nykyään hyvin. Jennin unelmamies on atleettinen, mutta ei mikään karvanoppa-automies. Jenni on ollut mukana Bachelorissa.

Laura, 23, Lohja

Rokkimimmi Laura on kiireinen lohjalainen karaokejuontaja, malli, vloggaaja, bloggaaja ja paljon muuta. 23-vuotias nahkaan verhoutunut elosalama haluaisi deittailla naista tai miestä, joka olisi itsevarma, rokahtava ja tatuoitu, mutta ei hänen painajaistensa hipsteri. 

Vuoden sinkkuna olleella Lauralla on paljon unelmia, mutta hopparivaatteet eivät kuulu niihin. Tulevaisuudessa oma perhe ja husky-koira voisivat saada tämän naisen moshaamaan onnesta. Lauralla on myös hallussaan Miss Rock Model of the Year 2014 -titteli. Rokkikaunotar on ollut myös mukana Kiss Bang Lovessa.

Jukka, 30, Helsinki

Kolmekymppinen helsinkiläistynyt oululainen Jukka on entinen ammattiurheilija, joka tekee nykyään baaritöitä. Tämä rehellinen mies rakastaa työtään, eikä halua elämässä tanssia ruusuilla vaan mieluummin lasinsiruilla ripaskaa. Hän ei myöskään halua liian pliisua parisuhdetta.

Naisten suhteen Jukka voi olla vähän nirso, mutta hyvällä ensivaikutelmalla ja kemialla pääsee jo pitkälle. Tyyliään Jukka kuvailee sanoilla street ja rock, mutta hän myös nauttii siitä, että saa näyttää rentulta. 

Viettele vaatteilla hurmaa AVAlla 4.9

Lue myös:

    Uusimmat