Shirly Karvinen kietoutui peittoon ja poseerasi tunnelmallisessa otoksessa – paljasti totuuden kuvan takaa

Sosiaalisessa mediassa verrattiin Shirly Karvista koulukiusaajaan:"Jaksoja oli ahdistava katsoa" 5:09
Sosiaalisessa mediassa verrattiin Shirly Karvista koulukiusaajaksi – näin hän kommentoi Selviytyjät-kohua ja rakkauselämäänsä

Shirly Karvinen viihtyi laulaja Sannin kanssa Lapissa.

Radiojuontaja Shirly Karvinen lomaili Lapissa yhdessä suosikkiartisti Sannin kanssa, ja molemmat jakoivat sosiaalisessa mediassa lomatunnelmiaan. Kaksikko ei julkaissut yhteiskuvia, mutta molemmat vilahtelivat toistensa Instagramin tarinoissa.

Karvinen julkaisi tunnelmallisen otoksen, kun hän katselee kaunista talvimaisemaa sängyllä peittoon kietoutuen. Toisessa kuvassa Karvinen puolestaan makaa ja raottaa sormilla silmiään.

– Vanha kunnon IG vs reality, Karvinen kirjoitti kuvansa yhteyteen.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä.

Karvinen julkaisi myös kuvan, kun hän poseeraa talvitakkiin sonnustautuneena.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä.

Laulaja Sanni julkaisi reissun aikana muun muassa selfiekuvan.

– Mä tääl rakastan Suaamee ja toivotan rentoo viikonloppuu kaikille bajjjj, Sanni kirjoitti kuvansa yhteyteen.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä.

Karvinen oli viime viikolla otsikoissa, kun hän keskusteli juontajakollegansa Janne Lehmosen kanssa Bassoradion aamulähetyksessä rahankäytöstään.

Keskustelu ajautui siihen, että Karvinen kertoo käyttävänsä Wolt-kuljetuspalvelua lähes päivittäin. Wolt toimittaa esimerkiksi päivittäistavarakauppojen tuotteita sekä ravintola-annoksia.

–Siis minä teen kaikki minun päivittäisruokaostokseni sitä kautta, tilaan elektroniikan sieltä, ostan kukkia sitä kautta ja ostan herranjumala seksileluja sitä kautta. Siis kaikki mahdollinen mitä vaan Woltista pystyy, niin minä olen sen sieltä varmasti tilannut. Olen siihen koukussa, koska olen siis yksinkertaisesti laiska, Karvinen kuvailee tilannettaan.

Karvinen oli kuullut ystävältään, että kotiinkuljetuspalvelun asiakaspalvelusta voi selvittää, kuinka paljon rahaa on sovelluksessa käyttänyt.

– Mulla on mennyt pyöristettynä viiden vuoden aikana 22 000 euroa. Tarkka summa on 21 678,57 euroa, Karvinen tiputtaa pommin.

Lue myös:

    Uusimmat