Shirly Karvinen myöntää – tähän palveluun hän on käyttänyt yli 20 000 euroa: "Se koko raha on mennyt minun kroppani läpi"

Sosiaalisessa mediassa verrattiin Shirly Karvista koulukiusaajaan:"Jaksoja oli ahdistava katsoa" 5:09
Sosiaalisessa mediassa verrattiin Shirly Karvista koulukiusaajaksi – näin hän kommentoi Selviytyjät-kohua ja rakkauselämäänsä

Shirly Karvinen paljasti radiolähetyksessä, kuinka paljon hän on käyttänyt viiden vuoden aikana ruoan kotiinkuljetukseen rahaa.

Radiojuontaja Shirly Karvinen keskusteli keskiviikkona juontajakollega Janne Lehmosen kanssa Bassoradion aamussa rahankäytöstä. Lehmonen kertoo olevansa selvästi pihimpi rahan suhteen kuin Karvinen.

– Sä sanoit viikko sitten minulle, että huomaat, että minä olen tartuttanut pientä piheyttä tonne jonnekin sinun ei nyt ehkä megaspenderluonteeseen, mutta sanotaan et raha-asioissa me ollaan kyllä kun yö ja päivä oltu toistemme kanssa jo hyvin pitkään, Lehmonen kertoo.

– No joo en minä mikään sellainen holtiton ole, mutta kyllä mulle tulee sellaisia kontrolloimattomia piikkejä, Karvinen myöntää nauraen.

Keskustelu ajautui siihen, että Karvinen kertoo käyttävänsä Wolt-kuljetuspalvelua lähes päivittäin. Wolt toimittaa esimerkiksi päivittäistavarakauppojen tuotteita sekä ravintola-annoksia.

– Siis minä teen kaikki minun päivittäisruokaostokseni sitä kautta, tilaan elektroniikan sieltä, ostan kukkia sitä kautta ja ostan herranjumala seksileluja sitä kautta. Siis kaikki mahdollinen mitä vaan Woltista pystyy, niin minä olen sen sieltä varmasti tilannut. Olen siihen koukussa, koska olen siis yksinkertaisesti laiska, Karvinen kuvailee tilannettaan.

Karvinen oli kuullut ystävältään, että kotiinkuljetuspalvelun asiakaspalvelusta voi selvittää, kuinka paljon rahaa on sovelluksessa käyttänyt.

– Minulla on nyt sellainen kausi, et haluun vähän vastuullisempaa rahankäyttöä ja haluun nähdä, et mihin hittoon minulla tätä rahaa oikein menee, Karvinen jatkaa.

– Mulla on mennyt pyöristettynä viiden vuoden aikana 22 000 euroa. Tarkka summa on 21 678,57 euroa, Karvinen tiputtaa pommin.

– Et ole tosissasi! Kauhistelee juontajakollega Lehmonen.

Summa on siis keskimäärin noin 360 euroa kuukaudessa. Karvinen pohti lähetyksessä, mihin muuhun hän olisi voinut 22 000 euroa käyttää.

– Minä olisin saanut ehkä mahdollisesti asunnon käsirahan, maailmanympärysmatkan, minä olisin voinut ostaa jonkun luksus käsilaukun, Karvinen pohtii mihin muualle rahan olisi voinut käyttää.

– Ei mutta sinä halusit savulohisalaattia, nauraa Lehmonen.

– Minä olen siis syönyt sen kaiken, se koko raha on mennyt minun kroppani läpi, toteaa Karvinen hieman pettyneenä.

Shirly Karvinen on tuttu monista televisioohjelmista. Viimeisimpänä hänet nähtiin Selviytyjät Suomi -ohjelmassa sekä Roope Salmisen luotsaamassa uutuusohjelmassa Lauma yhtenä vakiopanelisteista.

Lue myös:

    Uusimmat