Shawn Mendes perui jäljellä olevan kiertueensa: "En ollut valmis siihen, miten vaikeaa kiertue-elämä olisi"

Laulaja Shawn Mendes joutui jättämään kiertueensa kesken raskain sydämin.

Artisti Shawn Mendes, 23, perui kaikki jäljellä olevan Wonder-kiertueensa keikat tältä ja ensi vuodelta Pohjois-Amerikassa, Isossa-Britanniassa ja Euroopassa. Mendes ilmoitti asiasta 27. heinäkuuta Instagramissa. Laulaja siirsi joitakin suunniteltuja esiintymisiä jo aiemmin tässä kuussa.

‒ Kuten tiedätte, minun piti lykätä viimeisten viikkojen keikkoja, koska en ollut täysin valmistautunut siihen, mitä kiertueelle lähteminen minulta vaatisi, Menden kirjoitti englanniksi Instagramissa.

‒ Aloitin tämän kiertueen innoissani päästäkseni vihdoin takaisin esiintymään livenä pandemian aiheuttaneen pitkän tauon jälkeen, mutta tosiasia on, etten ollut ollenkaan valmis siihen, kuinka vaikeaa kiertue-elämä olisi tämän poissaolon jälkeen, hän jatkoi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. 

Laulaja on keskustellut tiiminsä ja terveydenhuollon ammattilaisten kanssa, ja heidän neuvostaan hän ottaa nyt ensimmäistä kertaa elämässään aikaa itselleen.

– Minun täytyy laittaa terveyteni etusijalle. Tämä ei tarkoita, etten tekisi uutta musiikkia, enkä malta odottaa, että näen teidät tulevaisuudessa kiertueella. Tiedän, että olette kaikki odottaneet niin kauan nähdäksenne nämä esitykset, ja särkee sydämeni kertoa tämä teille, mutta lupaan, että palaan takaisin heti, kun olet saanut tarpeeksi aikaa parantua. Rakastan teitä kaikkia ja kiitän kaikesta tuesta ja siitä, että pysytte vierelläni tällä matkalla, Mendes päätti koskettavan kirjoituksensa.

Fanit ovat tukeneet Mendesin päätöstä.

– Terveys tulee aina ensin. Lähetän parasta energiaa luoksesi.

– Rakkautta ja tukea sinulle tässä rohkeassa päätöksessä.

– Tuo on rankkaa, olen ylpeä sinusta, kun tunnistit tuon ja otat tarvittavat askeleet.

Lähde: Metro

Lue myös:

    Uusimmat