Muusikkopariskunta Shawn Mendes ja Camila Cabello erosivat yllättäen: "Jatkamme parhaina ystävinä"

Laulajapariskunta ilmoitti erostaan Instagramissa.

Supersuosiota nauttivat laulajat Shawn Mendes, 23, ja Camila Cabello, 24, ovat päätyneet eroon. Pariskunta alkoi seurustella heinäkuussa 2019, joten suhde kesti reilut kaksi vuotta.

Pariskunta ilmoitti erostaan Instagramin Stories -osiossa. 

– Hei tyypit. Olemme päättäneet lopettaa romanttisen suhteemme, mutta rakkautemme toisiamme kohtaan ihmisinä on vahvempaa kuin koskaan ennen, ilmoituksessa lukee.

Viesti on nähtävillä vain vuorokauden ajan sen julkaisusta.

Mendes ja Cabello ovat olleet erityisesti sosiaalisessa mediassa avoimia suhteestaan. Kaksikko juhlisti vielä Halloweeniä yhdessä näyttävästi pukeutuneina.

Vaikka romanttinen suhde päättyi, aikovat laulajat pysytellä edelleen toistensa elämässä tiiviistin. 

– Aloitimme suhteemme parhaina ystävinä ja olemme jatkossakin parhaita ystäviä. Arvostamme niin paljon tukeanne alusta asti ja tulevaisuudessa. 

Kuubalaisamerikkalainen Cabello nousi suosioon Yhdysvaltojen X Factor -ohjelmasta, jossa hän oli osana Fifth Harmony -tyttöbändiä. Myöhemmin hän erosi yhtyeestä tehdäkseen soolouraa. Cabellon suurin hitti on räppäri Young Thugin kanssa tehty Havana.

Mendes sen sijaan on hallinnut radioaaltoja jo jonkin aikaa. Kitaran kanssa usein esiintyvä poppari tunnetaan kappaleista, kuten Stitches, Treat You Better ja There's Nothing Holdin' Me Back.

Lue myös:

    Uusimmat