Shakkiruudut leikittelivät Louis Vuittonin spektaakkelimaisessa muotinäytöksessä – katso kuvat!

Louis Vuittonin muotinäytös valloitti mahtavuudellaan vastikään Pariisin muotiviikoilla. Spektaakkelimaisen muotinäytöksen yleisö sai ihastella yllättäviä uusia muotiluomuksia erikoisessa miljöössä.

Pariisin muotiviikoilla esitellyt Louis Vuittonin uutuudet saivat jälleen kerran nähdä päivänvalon suuren yleisön edessä erikoisessa muotinäytöksessä.

Hurjat rullaportaat

Vuittonin näytöksissä on totuttu spektaakkelimaisiin näytöslavoihin, eikä tälläkään kertaa tässä säännössä tehty poikkeusta. Näytöspaikalle rakennetut valtavat rullaportaat keräsivät paikalla yleisön huomion heti alkuun.

Mallit astelivat pareittain Vuittonin uutuudet yllään alas liukuportaita, tekivät kierroksen ja palasivat rullaportaiden yläpäähän portaissa seisten. Vaikuttavat korkeat portaat takasivat malleille maksimaalisen näkyvyyden ja olivat kaiken kaikkiaan muotitalon linjan mukaisesti äärimmäisen vaikuttava ilmestys näytöslavan keskellä.

Valloittavaa shakkiruutukuviota

Vuittonin tavaramerkiksi vuosien saatossa muotoutunut shakkiruutukuvio oli hyvin näyttävästi mukana uudessa mallistossa. Kuviota nähtiin lavalla niin mustana, ruskeana kuin keltaisenakin ja kuviota nähtiin niin suurempana kuin pienempänäkin printtinä.

Klassisiin Vuittonin laukkuihin tottuneille lienee positiivinen yllätys, että shakkiruutukuvion kaltainen ryhdikäs printti on löytänyt tiensä myös muotitalon tuoreeseen mallistoon. Valikoima ruutukuvioiduissa asuissa oli niin kattava, että jokainen printtiin mieltynyt löytää varmasti suosikkinsa.

Limenvärisiä ja keltaisia yksityiskohtia

Mustan, valkoisen, harmaan ja vaaleanruskean eri sävyjen rinnalla näytöksessä huomion herättivät limensävyiset ja keltaiset asukokonaisuudet. Värit pistivät voimakkaina silmään nimenomaan siksi, että valtaosa asukokonaisuuksista oli tyynemmän sävyisiä.

Sisustusrintamalla rohkeat keltainen ja limenvihreä ovat lyöneet jo vuosia sitten läpi, mutta vaatetuksessa räikeiden värien käytön kanssa on tähän asti oltu varovaisia. Vuittonin linjakkaisiin ja klassisen yksinkertaisiin asuihin kirkas väri tuo mukavasti ulottuvuutta.

Paljasta pintaa

Näytöksessä nähtiin vain muutama catwalkeilla tavanomainen asu, joka paljastaa mallien rinnat. Vaikka Vuittonin näytöksessä mallien yllä nähtiin muutama läpinäkyvä yläosa, olivat mallien sääret ja vatsat tällä kertaa pääosassa.

Useissa malliston asuissa nähtiin hyvin lyhyitä helmoja ja lahkeita, sekä paitoja, jotka mallinsa vuoksi jättivät mallien vatsat paljaiksi. Jo viime kesänä varovaisesti päätään nostanut napapaitojen trendi näkyi nyt vahvasti Vuittonin tulevan vuoden asuissa.

Lue myös:

AVA

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja