Seurapiiriblondi Paris Hilton täytti 40 vuotta – täräytti kihloihin jo neljättä kertaa

Paris Hilton julkisti 40-vuotispäivänään kihlautuneensa liikemiesrakkaansa Carter Reumin kanssa.

Seurapiirikaunotar Paris Hilton vietti keskiviikkona 17. helmikuuta 40-vuotispäiväänsä. Hilton paljasti syntymäpäivänään sosiaalisessa mediassa kihlautuneensa miesystävänsä Carter Reumin kanssa.

Tuore kihlapari vahvisti iloiset uutiset People-lehdelle ja kertoi, ettei kosinta kuitenkaan tapahtunut Hiltonin syntymäpäivänä, vaan lauantaina 13. helmikuuta. Pariskunta on seurustellut reilun vuoden ajan.

– Koronavuosi on saanut monia asioita tapahtumaan nopeammin. Henkilönä, joka matkustaa jatkuvasti, minulla on ollut mahdollisuus olla kotona ja arvioida uudestaan sitä, mikä on minulle tärkeää. Suhteeni ja yhdessä vietetty aika Carterin kanssa ovat lahja. En malta odottaa seuraavaa lukua, Hilton muotoili.

Jos video ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

Samaa sanoo niin ikään 40-vuotias sulhanen.

– Minulla on ollut ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua todelliseen Parisiin, kun olemme viettäneet arkea yhdessä viimeiset 15 kuukautta, enkä voisi olla onnellisempi ja innostuneempi siitä, että hän on tuleva vaimoni ja kumppanini, Reum iloitsee.

Reum polvistui Hiltonin eteen rannalla ja oli hankkinut Peoplen mukaan morsiamelleen Jean Doussetin suunnitteleman sormuksen. Suunnittelija on legendaarisen Louis Cartierin lapsenlapsenlapsi.

Kosinnan jälkeen pariskunta juhli iloista perhetapahtumaa perhepiirissä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

Kyseessä ei ole Hiltonin ensimmäinen kihlaus, sillä tähti on ollut kihloissa kolmesti aiemminkin.

Ensimmäisen kerran Hilton oli kihloissa malli Jason Shaw'n kanssa vuosina 2002–2003. Vuonna 2004 Hilton alkoi seurustella kreikkalaisen laivapohatan Paris Latsisin kanssa. Pari kihlautui varsin nopeasti, mutta päätyi kuitenkin lopulta perumaan häänsä syyskuussa 2005.

2000-luvun alkupuolella maailman kuumimpien seurapiirinimien joukkoon noussut Hilton on vuosien mittaan deittaillut useita muitakin miehiä, joiden joukossa ovat muun muassa suomalaissukuista malli River Viiperi, Backstreet Boys -yhtyeen laulaja Nick Carter sekä pokeritähti Rick Salomon.

Latsisin kanssa solmitun kihlauksen purkauduttua Hilton kihlautui kuitenkin seuraavan kerran vasta vuosia myöhemmin. Kolmannen kerran Hilton oli kihloissa Chris Zylkan kanssa. Kosinta tapahtui romanttisesti Aspenissa, mutta parin onni ei kestänyt alttarille asti ja pari erosi syksyllä 2018.

Lähteet: People, The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja