Paris Hiltonin vuosien takainen kuva huvittaa somessa – tähti myös itse vitsailee teinityylilleen: "Silloin, kun löysin push up -rintsikat ja huultenrajauskynän"

Seurapiiritähteä kutsuttiin nuorempana Lolitaksikin.

Seurapiirien aatelia oleva Paris Hilton  on ollut julkisuudessa jo parinkymmenen vuoden ajan. Sen aikana seurapiirikaunottarelle on kertynyt ympärilleen sankka fanijoukko.

Hiltonin Instagramissa oleva Paris2000s-fanitili  julkaisi hänestä kuvan hänen teiniajaltaan. Kuvassa kaunotar poseeraa pikkuruisessa mekossa, saparot päässään. Hänen povensa on suorastaan silmiin pistävä.

–  Povekas,15-vuotias Paris Hilton poseeraa erittäin aistillisena kameralle. Jotkut hänen lähimmistä kavereistaan ​​kutsuivat häntä ”Lolitaksi” jo 90-luvulla, ja nyt tiedämme sen syyn, kuvan yhteydessä lukee.

Osa kuvan kommentoijista on sitä mieltä, että Hilton muistuttaa malli Bella Hadidia

– Ihan kuin Bella, eräs seuraajista äimistelee.

Myös itse miljoonaperijätär on kommentoinut kuvaan. 

– Silloin kun löysin push up -rintsikat ja huultenrajauskynän, Hilton kirjoittaa.

Ikinuori Hilton täytti helmikuussa 39 vuotta. Hän on luonut uransa muotimogulina ja tositelevisiojulkkiksena. Hän seurustelee nykyisin Carter Reumin kanssa. Pariskunta esittäytyi julkisuudessa yhdessä ensi kertaa Golden Globes -gaalassa. People-lehden mukaan Reum on Hiltoneiden vanha perhetuttu. Mies on kirjailija ja yrittäjä.

Hilton on ollut monta vuotta hyvä ystävä Kim Kardashianin kanssa. Heidän ystävyyteensä on mahtunut vuosien aikana myös eripuraa. Kimin ja Parisin välit ovat herättäneet paljon kysymyksiä, sillä viimeksi syyskuussa Hilton sivalsi Kardashiania sosiaalisessa mediassa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja