Seppo Taalasmaa palaa jälleen Pihlajakadulle! Luvassa harvinainen jälleennäkeminen

4:03
Seppo Taalasmaa palaa Pihlajakadulle! Näyttelijä Jarmo Koski salaperäisenä tulevista käänteistä

Salkkarit-fanien odotus palkitaan, kun suosikkihahmo Seppo Taalasmaa nähdään joulukuussa Pihlajakadulla.

Salatut elämät -sarjan fanit ilahtuivat syksyllä, kun legendaarinen Seppo Taalasmaa nähtiin pitkästä aikaa Pihlajakadulla. Paluu tapahtui murheellisissa tunnelmissa, kun tyttärenpoika Tale Taalasmaa perheineen menehtyi traagisesti helikopteriturmassa.

Seppo Taalasmaalle kasvonsa antanut näyttelijä Jarmo Koski kertoo, että lyhkäinen pistäytyminen Pihlajakadulla poiki syksyllä runsaasti kyselyjä.

– Kyllä kuulin hämmästyneitä ja ilahtuneita kommentteja hyvin paljon, ja niihin piti tietysti aina vastata hyvin epämääräisesti, Koski vahvistaa MTV Uutisille.

Edelleen päivittäin kyselyjä rakastetusta Salkkarit-hahmostaan saava Koski vihjasi jo aiemmin syksyllä, ettei visiitti kuitenkaan jää tämän syksyn osalta yhteen jaksoon. Seppo nähdäänkin ruudussa jälleen joulukuussa!

– Juonenkäänteet ovat kehittyneet niin, että Seppo on mukana vähän pidemmän aikaa, Koski paljastaa, mutta pysyttelee vaitonaisena hahmonsa tulevista käänteistä.

Sen verran kuitenkin tiedetään, että Salkkareissa nähdään todella pitkän tauon jälkeen isän ja tyttären jälleennäkeminen, kun Seppo kohtaa pitkästä aikaa niin ikään sarjaan pitkän tauon jälkeen hiljattain palanneen Elinan. Kuinka näyttelijä Koski kommentoi kohtaamista? Katso haastattelu yllä olevalta videolta! 

Salatut elämät arkisin kello 19.30 MTV3-kanavalla! Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja