Seksivinkit joka juhlapäivään!

Onko seksielämä muuttunut puuduttavaksi samojen temppujen toistamiseksi? Kokeile näitä asiantuntijoiden vinkkejä ja muuta tylsä synttäriaamu villiksi synttäri-illaksi!

Seksikäs tilanne: Hänen syntymäpäivänsä

Syntymäpäivälahjaksi voit antaa seksiä, jossa keskityt vain häneen. Moregasm-kirjan kirjoittaja Claire Cavanah seksivälineliike Babelandista ehdottaa, että sidot hänet sänkyyn kiinni. Käytä satiinisia siteitä tai hänen omaa solmiotaan.

– Sido hänen kätensä hellävaraisesti sängyn päätyyn tai toisiinsa. Saat hänet tuntemaan itsensä kuninkaaksi, kun hän on vapaa kaikista velvoitteista.

Älä kuitenkaan ylläty, jos hän haluaa tehdä vastapalveluksen!

Seksikäs tilanne: Sinun syntymäpäiväsi

Nyt on sinun päiväsi!

– Voit olla täydellinen tyynyjen kuningatar sillä välin, kun rakastettusi antaa sinulle pitkää ja nautinnollista suuseksiä, ehdottaa Babelandin Rachel Venning, joka myös on osallistunut Moregasm-kirjan kirjoittamiseen.

– Huolehdi siitä, että pidät ääntä tai annat muita selviä merkkejä siitä, että pidät siitä, mitä hän tekee, jotta hän jatkaa sen tekemistä ja tuntee olonsa itsevarmaksi.

Seksikäs tilanne: Vuosipäivänne

– Tuokaa takaisin sama sähkö kuin ensisuudelmassanne ja yrittäkää uutta, eksoottista asentoa, kehottaa Mastering Your Man From Head to Head -kirjan yksi kirjoittajista Jordan LaRousse.

Asettele itsesi makuuasentoon sängyn reunalle ja laita polvesi rintaasi vasten. Anna rakkaasi tulla sisääsi hänen seisoessaan sängyn vierellä. Hän rakastaa tätä siksi, että hänen kätensä ovat vapaat vaeltamaan. Ja myös sinä nautit tästä!

Seksikäs tilanne: Lauantain treffi-ilta

Olkaa viattomia ja kääntäkää seksivaihde kokonaan pois päältä.

– Jos tiedätte, että ette ole harrastamassa yhdyntää, mikään ei ole esileikkiä vaan päätapahtuma. Suutelu, koskettelu ja kaikki muu intiimi on näin kuumempaa, vakuuttaa Venning.

Seksikäs tilanne: Hänen kannattamansa urheilujoukkue voittaa

– Käytä hyväksesi hänen adrenaliiniryöppynsä kuumalla selkä seinää vasten -seksillä, kehottaa Sade.

– Kiedo jalkasi hänen ympärilleen ja auta häntä kannattelemaan painoasi nojaamalla seinään. Hänen kannattaa pidellä reisistäsi samalla, kun sinä kiedot kätesi hänen olkapäilleen tai muulle ylävartalolle.

Seksikäs tilanne: Hänen kannattamansa urheilujoukkue häviää

Harhauta miestäsi häviön tuomasta mielipahasta jo ennen kuin hän edes nousee sohvalta. Polvistu hänen eteensä pienen suullisen terapian merkeissä.

– Liikuta kieltäsi kaikessa rauhassa hänen haarovälissään – reisitaipeissa, kiveksillä, välilihalla, peniksen koko varrella ja päässä, usuttaa Yvonne K. Fulbright, The Best Oral Sex Ever -kirjan kirjoittaja.

– Älä unohda voihkia, jotta hän tietää juuri kuinka paljon nautit siitä. Ei aikaakaan, kun hän on unohtanut pelin ja onnellisesti alistunut olemaan sinun ykkösfanisi.

Ja jos se on sinun lempijoukkueesi, joka häviää, vaihtakaa osia. Anna hänen hoitaa suullinen terapia!

Seksikäs tilanne: Laiska sunnuntaiaamu

Käperry lusikka-asentoon, kun löhöilette sängyssä. Pidä huolta, että hän on selkäsi takana ja työnnä peppusi kiinni häneen.

– Avaa ylempi jalkasi ja kiedo se taaksesi hänen reisiensä päälle, sanoo Mastering Your Man From Head to Head -kirjan yksi kirjoittajista Samantha Sade.

Miehesi pystyy tulemaan sisällesi ja kietomaan kätensä ympärillesi.

Seksikäs tilanne: Toinen teistä saa ylennyksen

Oletko koskaan leikitellyt valtasuhteilla ja seksillä? Nyt on aika. Anna juuri ylennetyn osapuolen ottaa valta.

– Tämän henkilön hommana on pomottaa, antaa käskyjä ja tuntemuksia ja ottaa aktiivinen rooli tämän kohtauksen henkiin herättämisessä, Fulbright sanoo.

Seksikäs tilanne: Kihlaudutte

Onneksi olkoon! Tunne yhteenkuuluvuutta tuoreen sulhasesi kanssa kokeilemalla muokattua lähetyssaarnaajaa. Menkää siis molemmat polvillenne ja kasvotusten.

– Se on yhtä romanttista ja intiimiä kuin lähetyssaarnaaja-asento, mutta bonuksena on pieni lisäjännitys makuuhuoneeseen – merkki siitä, että suhteeseenne on tulossa lisääkin seksikkäitä asioita, sanoo LaRousse.

Seksikäs tilanne: Hääpäivänne

Ennen kuin edes ajattelette täydellistävänne avioliittonne, livahtakaa vastaanotolta muhinoimaan.

– Ylläsi on mekko, jota käytät kerran elämässäsi, hän näyttää paremmalta kuin koskaan ennen: tarttukaa hetkeen ja arvostakaa toistenne upeutta, Cavanah sanoo.

– Kun varastatte hetken kuumaan suutelusessioon, olette mukana intohimoisemmin, kun vihdoin olette kahden. Tunnette olonne vähän tuhmaksi, kuin livahtaisitte pois koulun tanssiaisista ja tunnette syvempää yhteyttä toisiinne väenpaljoudessa.

MTV3/Helmi

Lähde: glamour.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja