Mainos

Seksikolumni: Sinkkustatuksen myötä voi kadota eräs tärkeä asia – älä tee tätä mokaa!

Parisuhteessa elo on ihanaa, mutta tuoreelle tyttöystävälle ei pidä antaa liikaa vapauksia.

Taannoin törmäsin taas jälleen kerran ilmiöön, joka suoraan sanottuna pisti vihaksi. Entinen poikaystäväni (käytän tätä termiä nyt melko löyhästi) poisti minut nimittäin Facebook-kavereistaan. Huomasin tämän täysin sattumalta, sillä en juuri ollut tyypin kanssa enää muutenkaan tekemisissä. Ai, miksi?

No, minäpä kerron.

Parisuhteen rumasta lopusta huolimatta jäin aikoinaan väleihin tämän exäni kanssa. Toki ihan jo vain perustarpeet tyydyttääkseni. Uhosipa mies, ettei väleihimme vaikuttaisi mahdollinen uusi kumppanikaan. Koska hehän eivät hänen kavereitaan määräile!

Kävi kuitenkin niin, että uuden tyttöystävän löydettyään miehen viestit vain harvenivat ja harvenivat. Näinhän käy monelle. Eikä se minua haitannut. Jopa ymmärsin häntä. Koska miehiä riittää. En tarvinnut enää hänen kotikäyntejään – enkä oikeastaan niitä olisi enää halunnutkaan.

Mutta kun jokin aika sitten huomasin, että hän meni niin pitkälle, että täysin yllättäen ja vailla kunnon syytä poisti minut Facebook-kavereistaan, hermostuin. Tässäkö on nyt se mies, joka ei anna kenenkään määritellä, kenen kanssa hän kaveeraa ja kenen kanssa ei?

Korostan, ettei menetys ollut suuri, mutta tämä on periaatekysymys. Selityksiä riitti, mutta selvää oli, että tämä oli se ensimmäinen – ja valitettavasti usein pakollinenkin – tuoreen kumppanin mieliksi tehtävä myönnytys. Paljon muuta saa suhteessa anteeksi, kun tekee uuden tyttöystävän mieliksi sen kaikista pahimman asian ja tottelee tämän mahtikäskyä: siis antaa hänen päättää kavereistaan.

Toki monilla naisilla on syytäkin huoleen, mutta ei somekäyttäytymisen kontrollointi tarkoita, etteikö selän takana voisi silti vähän vehtailla. Ei kukaan voi vahtia toista loputtomiin!

Jos pallit katoavat sinkkustatuksen myötä, on syytä pohtia, onko tuoreella parisuhteella selviytymisen mahdollisuuksia. Pitkälle ei nimittäin pötkitä, jos kumppani on niin omistushaluinen ja itse niin nössö, että omien asioiden määräysvalta on ihan väärällä ihmisellä.

Kannattaakin katsoa vähän pidemmälle tulevaisuuteen: Onko kavereista enää ketään jäljellä, kun parisuhde lopulta päättyy?

Ja se kyllä päättyy.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.