Mainos

5 paljastavaa merkkiä: Mies, oletko huono sängyssä?

Viisi merkkiä paljastavat, onko mies huono sängyssä. Näin ainakin väittää Men's Health -sivusto.

Oletpa sitten harrastanut seksiä kuinka paljon hyvänsä – tai oletpa sängyssä kuinka itsevarma hyvänsä – mieltäsi saattaa silti vaivata yksi kiusallinen ajatus: "Olenkohan sittenkin aivan surkea vällyjen välissä?"

Advanced Sexual Techinques -kirjan kirjoittanut Linda Banner sanoo suorituksen ohjaavan miehiä.

– Miehet mittaavat miehuuttaan sillä, montako kertaa saavat naisen laukeamaan – kuinka hyviä rakastajia he ovat.

Nämä merkit paljastavat, että petipuuhissa olisi vielä hieman parannettavaa.

1. Kysyt jokaisen uuden asennon kohdalla: "Pystytkö laukeamaan tässä asennossa?"

Saatat olla oikeasti huolissasi hänen kliimaksistaan, mutta kumppanisi kuulee vain egosi pauhaavan äänen – tai olettaa sinun olevan epävarma taidoistasi.

– Yrität vakuutella itsellesi tekeväsi hyvää työtä, sanoo Banner.

– Nämä kysymykset – "Etkö pysty laukeamaan? Milloin saat?" – varmistavat, ettei niin tule tapahtumaan. Miksi? Koska tyttöystävästäsi tuntuu siltä, että hänen pitää päästä huipulle tyydyttääkseen sinut. Ja se tekee hänelle vaikeaksi omaan nautintoonsa keskittymisen – ja hänen kliimaksinsa vaatii keskittymistä. Ja paljon.

Tee mieluummin näin: Keskity nautintoon, jota kummatkin koette juuri sillä hetkellä, sen sijaan, että miettisit, onko hän lähelläkään orgasmia.

– Sano asioita, kuten "Tunnut hyvältä" tai "Rakastan tätä osaa kehostasi", vinkkaa Banner.

On ihan soveliasta kysellä, miltä hänestä tuntuu, mutta älä jankkaa hänen orgasmistaan. Kysy vain: "Tuntuuko tämä hyvältä?" tai " Pidätkö tästä?" Sama lopputulos, mutta ilman ahdistusta.

2. Työnnät häntä takaraivosta, kun hän on antamassa sinulle suuseksiä

Tämä on yksi esimerkki, jossa sinun nautintosi voi tuntua hänestä epämukavalta. Jokaisen naisen oksennusrefleksi on erilainen ja kumppanisi tietää kyllä omat rajoituksensa. Se tarkoittaa, että hän kyllä ottaa sinut syvemmälle ihan omin avuin, jos hän pystyy.

– Niin moni nainen ei siedä tätä, varoittaa The Better Sex Guide to Extraordinary Lovemaking -opuksen kirjoittanut Yvonne Fulbright.

– Se saattaa tuntua merkiltä epäkunnioituksesta – että vedät häntä mukaan omiin seksuaalisiin reaktioihisi, sen sijaan, että näkisit sen jaettuna kokemuksena.

Tee mieluummin näin: On soveliasta pitää kättä hänen päällään, kun hän tyydyttää sinua – se voi olla ihan suloista ja tehdä hänen olonsa vähemmän yksinäiseksi. Mutta jos haluat jotain muuta, sinun pitää pyytää sanallisesti: "Pystytkö ottamaan minut syvemmälle?" Sitten jossain vaiheessa voit koskea häntä hellästi leuan alta, jotta hän ottaisi sinuun katsekontaktin. Tämä auttaa vakuuttaaman hänet siitä, että kyse on oikeasti teidän kahden välisestä yhteydestä, ei vain sinun nautinnostasi.

3. Pyydät anteeksi "nopeuttasi"

Heitä kehiin lyhyt anteeksipyyntö, jos kestit sängyssä vain 30 sekuntia, mutta älä tee tapaa siitä, että pyytelet anteeksi, jos olet kestänyt vartin sijaan "vain" 7 minuuttia.

– On ok pyytää anteeksi joskus, erityisesti jos hän on jäänyt ilman. Mutta jos se on säännöllinen osa seksiä, siitä tulee tylsää, Fulbright sanoo.

Nöyristelysi kiihottaa häntä vielä vähemmän kuin keskivertoa lyhyemmät petipuuhat.

Tee mieluummin näin: Älä lopeta puuhastelua.

– Sinun orgasmisi ei tarkoita, että toiminta loppuu, muistuttaa Fulbright.

Käännä huomio sinun nopeasta nautinnostasi hänen orgasmiinsa. Tällainen käytös voi jopa parantaa seksielämääsi.

– Ihmiset saattavat olla intiimisti useammin – ja erilaisilla tavoilla –, kun heistä ei tunnu siltä, että heidän täytyy jaksaa juuri tietyn ajan, joka kerta. Kyse on seksuaalisesta yhteydestä ja toisistaan nauttimisesta.

4. Hän alkaa nauttia – sinä vaihdat asentoa

Hän voihkii onnessaan, ja mitä sinä teet? Jotain muuta! Jos ajattelet "Ai, jos hän pitää tästä, niin hän tulee todella pitämään tästä", ajattelet väärin.

– Jos hän sanoo: "Tuntuu niin hyvältä", tee juuri sitä, mitä teetkin – se ei ole oikea hetki tehdä muutoksia, Banner sanoo.

Saatat luulla, että jokin hullu, uusi liike saa hänet kliimaksin partaalle, mutta todellisuudessa se vain pitkittää sitä.

Tee mieluummin näin: Älä tee muutoksia ennen kuin hän antaa sille syytä joko sanallisesti ("Alan olla jo aika herkillä") tai fyysisesti (hän liikuttaa kättäsi). Muuten, jatka juuri sitä, mitä teetkin. Yksinkertaista, vai mitä?

5. Siirryt suoraan jyskytykseen

Se saattaa tuntua sinusta mahtavalta, mutta jos kumppanisi ei ole tarpeeksi kostea, häntä voi jopa sattua. Toisin sanoen jos aloitat suoraan kovasta jyskytyksestä, ilman mitään lämmittelyä, ei nainen välttämättä nauti siitä kovinkaan paljon. Pahimmassa tapauksessa se voi oikeasti olla jopa kivuliasta. Lisäksi tämä peliliike kuvaa itseluottamuksesi puutetta. Fulbrightin mukaan tähän sortuvat yleensä miehet, jotka ovat oppineet laukeamaan nopeasti masturboimalla, joten he ovat epävarmoja ollessaan oikeasti toisen ihmisen kanssa.

Tee mieluummin näin: Voit olla nopea, kun tyydytät itse itseäsi tai kun teillä on aikaa vain pikaiselle seksisessiolle. Silloinkin voit kiirehtiä, jos kumppanisi on kostea heti alusta lähtien.

Video: Piilokamera paljastaa miesten mokat yöelämässä.

Lähde: Men's Health

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.