Mainos

Seksikolumni: Kotipornoa puhelimen välityksellä

Pelkkä vihjaileva viesti kumppanille ei välttämättä anna yhtä suurta tyydytystä kuin suoraan asiaan menevä kotivideo.

Kaikki alkoi siitä, kun lähetin iltavuorossa olevalle miehelle viestin, jossa harmittelin, että hommat täytyisi tänään hoitaa masturboimalla. ”Lähetä video”, oli vastaus vihjailevien hymiöiden kera. Olin juuri paria päivää aikaisemmin saanut yllätyslahjaksi suuren dildon, ja miestä toki kiinnosti nähdä sen toimivan käytännössä.

Niin, olihan noita videoita tullut lähetettyä suhteen alkuaikoina useastikin, mutta viimeisestä oli kieltämättä vierähtänyt jo varmaan ainakin parin vuoden verran aikaa. Kuvayllätyksiä mies oli toki saanut puhelimeensa, mutta video... Miksipä ei! Samana iltana en kuitenkaan materiaalia vielä luvannut, mutta aloin jo mielessäni suunnitella kuvaussessiota.

Kun lapsi oli seuraavana iltana saatu nukkumaan, kaivoin esiin tarvittavat rekvisiitat: meikit ja kaapin kätköistä ideaani sopivan korsetin. Tärkeää oli tietenkin saada myös sopivan imarteleva valaistus, minkä loivat auki oleva televisio ja kynttilä pöydällä. Sitten vain puhelin sopivaan asentoon, kuvakulman tsekkaus, dildon liukastus – ja valmiina toimiin.

Sessiosta tuli kolme mainiota videota. Ensimmäinen, kauempaa kuvattu, jossa pidin dildoa lattialla seisomassa ja ratsastin sillä hetken aikaa. Toinen, etukulmasta käsin kuvattu, jossa näytin kuinka dildo uppoaa syvälle käsin työnnettynä ja vielä yksi aivan lähietäisyydeltä dildon liikkeitä seuraava.

Kun kaikki oli purkissa, aloin pudotella WhatsAppin kautta videoita töitä paiskivalle puolisolle. Ja kyllä kannatti! Vastaanotto oli erittäin innostunut ja päättyi viestiin ”Mene sitten nukkumaan ilman housuja”. Ja voin sanoa, että herätys keskellä yötä miehen palattua kotiin ei todellakaan harmittanut...

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.