Mainos

Seksikkäin mies

Minkälainen mies saa päät kääntymään? Vieraileeko salaisissa fantasioissa taiteellinen michelangelo vai käytännön remonttireiska? Onko seksikkäin mies pitkä ja tumma vai vaalea ja hento? Jälleen kerran kysyimme asiantuntijoilta eli Helmen lukijoilta.

Piirteet, jotka nousivat esiin, eivät olleet yllättäviä. Miehen halutaan olevan pitkä, sopivasti lihaksikas sekä komea. "Miehellä pitää olla möreä ääni, parrakas ja ihanat pusuhuulet,” sanoo Anneli.

Anu puolestaan kirjoittaa: ”Seksikäs mies on: tumma, sopivan trimmi-vartaloinen ja aistillinen.”

Sanonta, että naiset ihastuvat aina renttuihin, pitää osittain paikkansa. Osa nimittäin haaveilee tatuoiduista oman tiensä kulkijoista. ”Saa olla vähän parransänkeä, ehkä pari tatuointia ja korvis,”Katja miettii.

Lähes yhtä paljon kannatusta saivat sekä tummat että vaaleat, niin kotimaiset kuin eksoottisetkin miehet. ”Seksikäs mies on sopivasti lihaksikas, hyvännäköinen latinomies,”Maria haaveilee.

"Seksikäs mies on tummahiuksinen, vihreäsilmäinen, hyväkroppainen suomalainen mies." Katja puolestaan listaa.

Seksikkyys liittyy pelkän fyysisen olemuksen lisäksi myös henkisiin piirteisiin ja luonteeseen. Miehen halutaan olevan muun muassa turvallinen, hellä, tiukka sekä ymmärtäväinen. Seksikäs mies osaa käyttäytyä sekä pitää itsestään ja läheisistään huolta. Terhi kirjoittaa: ”Seksikäs mies on varma itsestään, käyttäytyy kauniisti ja kohteliaasti ja pitää huolen itsestään - niin henkisesti kuin fyysisesti.”

”Mies on seksikäs kun hän näyttää päättäväiseltä,” sanoo Eeva.

Jennyn mielestä ”seksikäs mies saa katseellaan polvet veteläksi naiselta kuin naiselta. Seksikäs mies on rento, huumorintajuinen, kiltti, hellä suutelee niin, että sukat pyörii jaloissa!”

Vastauksissa oli kuvailtu paljon erilaisia piirteitä, joista ainakin joku sopi melkein jokaiseen mieheen. Vanha sanonta pitänee siis yhä pintansa, seksikkyys on katsojan silmässä. Joku tykkää isästä, toinen pojasta.

”Mies on seksikäs, kunhan ei ole liian leuhka tai tietoinen siitä, että on komea tai muuten puoleensavetävä. Kaikki miehet ovat tavallaan seksikkäitä, mutta aina ei saman tytön mielestä!” Kirsi tiivistää.

MTV3/Helmi/Vilja Rydman

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.