Mainos

Seksikkäät selfiet nostivat julkisuuteen – vaalea ruotsalaispilotti hurmaa maailmalla

Lentokoneen ohjaamoja ja valkoisia hiekkarantoja. Ruotsalaislentäjä esittelee työnsä kohokohtia suositulla Instagram-tilillään. 

Vaalea ruotsalaislentäjä on noussut suuren yleisön tietoisuuteen dokumentoituaan korkealentoista elämäänsä lentokoneen ohjaamosta. Naisen upeita kuvia täynnä olevaa Instagram-tiliä seuraa jo 140 000 innokasta fania.

Ruotsin Göteborgista kotoisin oleva Maria Petterson kertoo ryhtyneensä ikuistamaan työtään näyttääkseen ystävilleen ja perheelleen, millaiselta hänen jokapäiväinen työnsä oikein näyttää. 

– Julkaistuani muutaman ilmailukuvan ymmärsin, kuinka paljon suurempi ilmailumaailma oikeastaan on. Siihen liittyy lentäjiä, maahenkilökuntaa, valokuvaajia ja lentosimulaattoreita. Listaa voisi jatkaa pitkään, Petterson kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Ilmailumaailman monipuolisuuden lisäksi nainen haluaa kuvillaan näyttää myös oman elämänsä kaksi hyvin erilaista puolta. Toisissa kuvissa hän lentää konetta, toisissa hän joogaa aurinkoisella hiekkarannalla. 

Kovaa työtä unelman toteuttamiseksi

Kolmekymppinen Petterson lentää tyypillisesti 200-paikkaisella Boeing 737 -koneella suosittuihin Euroopan kohteisiin, kuten Roomaan. Hän haluaa kumota yleistä käsitystä siitä, että vain miehet voivat toimia lentäjinä. 

– Tarinanani kertoo vahvasta naisesta miesvaltaisessa ympäristössä. Se lupaa, että olemme yhtä hyviä kuin hekin. Meidän tulee uskoa itseemme ja ylläpitää positiivista asennetta läpi koko elämän.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Petterson kertoo olleensa vasta 24-vuotias, kun idea unelma-ammatista syntyi. Idean saatuaan hän ei voinut lakata ajattelemasta sitä.

– Mitä enemmän ajattelin sitä, sitä enemmän halusin sitä. Tiesin sen sopivan minulle täydellisesti. Oletko koskaan tuntenut, että jokin asia sopii täydellisesti sinulle? Se oli tunne, joka minulla oli, Petterson kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Hän kertoo työskennelleensä kovasti säästääkseen rahaa lentokurssiin. Kova työ maksoi kuitenkin itsensä takaisin, kun naisen unelma toteutui ja hänestä tuli lentäjä. Valintaa ei ole tarvinnut katua päivääkään, nykyisin Sisiliassa asuva nainen kertoo. 

Video: Liialliset selfiet voivat ärsyttää – katso hauska parodia.

2:39

Lähteet: TheSun, Expressen

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.