Seksiasiantuntija selvitti, mitä miehet oikeasti haluavat: "Se saa heidät tuntemaan olonsa erityisiksi"

Miksi miehet sortuvat salasuhteisiin? Mitä miehet oikeasti haluavat naisilta? Seksiasiantuntija otti selvää.

Mitä miehet haluavat? Mikä on miesten uskottomuuden syy? Seksin asiantuntijana tunnettu Tracey Cox haastatteli naisia seksiteollisuudessa. Lisäksi brittiasiantuntija kysyi asiaa suoraan miehiltä selvittääkseen heidän salatut tarpeensa ja halunsa.

Näitä asioita miehet haluavat, Cox kertoo Daily Mailin kirjoituksessaan.

Jännitystä ja uutuudenviehätystä

– Okei, tämä on itsestäänselvää: miehet maksavat naisille heidän palveluistaan tai ottavat rakastajattaren, koska he ovat seksuaalisesti kyllästyneitä kumppaniinsa, Cox kertoo.

Eräs Coxin haastattelema mies tunnustaa: “Vaimoni ja minä harrastamme seksiä kerran kuussa, eikä hän ole avoin kokeilemaan mitään uutta. Jos saisin haluamani määrän seksiä ja seikkailullista seksiä, en etsisi sitä muualta.”

Coxin havaintojen mukaan moni muukin mies pitää uskottomuutta oikeutettuna tästä syystä. Lisäksi miehet kokevat, että salasuhde on tekona “paljon pahempi” kuin seksityöläisten pakeilla käynti.

“En koskaan ryhtyisi suhteeseen. En etsi rakkautta, etsin seksiä. Seksityöläisen luona vierailu on eri juttu. Se on työjärjestely, joka ei uhkaa avioliittoani”, perustelee eräs Coxin haastattelema mies.

Cox kertoo myös, ettei nettiseksi ole miehistä uskottomuutta. Niin kutsutun cam girlin kanssa puuhastelua ei pitänyt pettämisenä juuri kukaan seksiasiantuntijan haastattelemista miehistä.

“Se on tapa harrastaa seksiä toisen naisen kanssa ilman, että petän vaimoani. Se on harmitonta hauskanpitoa”, toteaa yksi mies.

Sankarinpalvonta

Rakastajattaret palvovat, vaimo näkee todellisuuden. Cox huomauttaa, että monikaan vaimo ei ihannoi miestään, mutta moni mies rakastaa olla palvottu.

– Ei ole mitään salasuhteen kaltaista egon nostattajaa, joka saa sinut tuntemaan olosi paremmaksi itsestäsi, Cox sanoo.

Salasuhteessa parista voi tuntua kuin he olisivat ainoat kaksi maailmassa. Todellisuus hälvenee ja muuttuu imartelevammaksi.

“Pidän siitä, kuka olen, kun olen hänen kanssaan”, eräs mies kuvailee oloaan salarakkaansa kanssa.

“Hän saa minut tuntemaan oloni tärkeäksi. Hän ihailee minua. Kun katson vaimoani, näen pettymyksen hänen silmissään. En usko olevani puoliakaan siitä ihmisestä, joka hän ajatteli minun olevan”, pettynyt mies kertoo.

Saa kokeilla jotain ilman häpeää

Eräs yleinen syy seksityöläisten palvelujen käyttämiseen on se, että mies pääsee kokeilemaan jotain salaista mielitekoaan, jota ei uskalla kumppaniltaan pyytää.

“Minulla on ollut rakastajattaria seitsemän vuoden ajan. Näissä tapaamisissa voin kokeilla asioita, joista ihmiset “tavallisessa” elämässäni raivostuisivat. Voin ehdottaa asioita, joita en koskaan ehdottaisi kotona vaimoni kanssa. Se on valtava adrenaliiniryöppy, kun pääsen kokeilemaan rajojani”, tunnustaa eräs mies.

Liki kaikki BDSM:ään erikoistuneet cam girlit, seuralaiset ja seksityöläiset, joita Cox haastatteli, kertoivat suuren osan asiakkaistaan ajattelevan, että heidän vaimonsa tai tyttöystävänsä kauhistuisivat, jos he ehdottaisivat heille sitä, mitä avioliiton ulkopuolella tekivät.

“He eivät usko voivansa olla todellisia, seksuaalisia itsejään (heidän kanssaan)”, arveli eräs naisista.

Kumppani ei enää tee hauskoja, seksikkäitä asioita

Eräs seksityöläinen arvelee, että flirttailevat viestit ja rintoja paljastavat kuvat, joita miehille lähetetään, saavat miehet villeiksi.

“Kaikissa tekstiviesteissä tai puheluissa, joita he saavat kumppaneiltaan, valitetaan, pyydetään hakemaan maitoa kaupasta tai kysytään, missä jokin asia on”, hän sanoo.

Toisen mukaan miehet haluavat tuntea, että joku näkee heidän eteensä vaivaa.

“He pitävät kivoista alusvaatteista, ajelluista sääristä, kampauksista. Miehet näkevät nämä asiat niin, että ne on tehty heitä varten. Se saa heidät tuntemaan olonsa erityisiksi”, hän selittää.

Nostetta itsetunnolle

Jotkut sinkkumiehet käyvät seksityöläisten pakeilla tai puuhastelevat tyttöjen kanssa netissä “harjoitellakseen”.

Eräs nettipalvelujaan tarjoava nainen kertoi Coxille uskovansa miesten kokeilevan eri asioita heidän kanssaan: “He kysyvät, että 'uskotko, että kaikki tytöt tykkäävät tuosta? Kuulostanko hyvältä, kun puhun tuhmia?'”

Deittimaailma on raakaa, ja Cox muistuttaa, että jatkuvasti torjutuksi tuleminen voi olla raskasta.

“Näen sinkkupoikia, jotka ovat vähän kömpelöitä sosiaalisesti, eivätkä kovin hyviä deittailussa, tai itsevarmoja ulkonäöstään. He haluavat huomiota viehättävinä pitämiltään naisilta. On turvallista olla vuorovaikutuksessa meidän kanssamme: ei ole torjumisen pelkoa tai huolta siitä, että pitäisi vaikuttaa fiksulta tai olla hyvä keskustelija”, selittää eräs seksityöläinen.

Rehellisiä neuvoja ilman tuomitsemista

Tähän ei tarvita salasuhdetta, avuksi riittää yleensä naispuolinen ystävä. Coxin mukaan miehet ovat liki aina rehellisimpiä parisuhteistaan toiselle naiselle kuin toiselle miehelle.

“Tietenkään en kerro parhaalle miespuoliselle ystävälleni, että olen huolissani siitä, ettei tyttöystäväni rakasta minua oikeasti. Hän olisi vain nolostunut – ja hyödytön. Jos tarvitsen neuvoa, menen naisen luokse”, kertoo eräs mies Coxille.

Seksiasiantuntijan mukaan miehistä on mukavampaa kysyä naisilta seksineuvoja siitä, mistä naiset pitävät ja mitä he haluavat.

“En halua vaikuttaa kavereideni edessä siltä, etten tiedä, mitä teen – he eivät ikinä antaisi minun unohtaa sitä”, eräs mies totesi.

Jos naispuolinen ystävä on entinen kumppani, niin sitä parempi: hän voi tarjota rehellistä palautetta miehen seksitaidoista.

Hellyyttä ja läheisyyttä

"Kun työskentelin seuralaisena, luonani kävi paljon miehiä, jotka halusivat keskustella, ja moni halusi halailla. Yksi mies maksoi säännöllisesti vain halimisesta", entinen seksityöläinen kertoi Coxille.

Hänen mukaansa moni mies halusi yhteyttä toisen ihmisen kanssa enemmän kuin seksiä.

"Tapasin myös paljon miehiä, joiden vaimot eivät voi hyvin, eivätkä voi harrastaa seksiä. Kyse ei ole seksin puutteesta, joka ajaa heidät vierailemaan luonani, suru on heille ylivoimaista, vaikka heidän kumppaninsa olivatkin vielä elossa. Tarjosin turvallisen paikan ilmaista sitä."

Moni mies on läheinen vain yhden naisen kanssa – oman kumppaninsa. Jos jotain tapahtuu ja tuo tukiverkko katoaa, he ovat hätää kärsimässä.

"Erityisesti vanhemmille miehille seksityöläisen näkeminen on helpompaa kuin yrittää muodostaa ystävyyttä muun naisen kuin kumppanin kanssa. Heillä ei oikeastaan ole hajuakaan, miten ystävystyä naisen kanssa. Monilla ei ole miespuolisiakaan ystäviä."

Seura

Yksinäisyys oli usein mainittu syy.

"Toimin puhelintyttönä 2000-luvun alussa. Yksi ikimuistoisimmista keskusteluistani oli kuusi tuntia kestävä keskustelu ei-mistään. Miehen äiti oli juuri kuollut, hän selvästikin halusi vain kuulla jonkun äänen. Olin uskomattoman yllättynyt siitä, kuinka moni puheluista koski yksinäisyyttä, ja miehiä, joilla ei ollut ketään muuta, jolle jutella."

Seksipuhelut sen sijaan olivat ohi minuutissa. Naisen mukaan miehet saattoivat soittaa lounastunnillaan.

Halutuksi tuntemisen tarve

Coxin mukaan tämä asia tuli esille kaikista selvimmin kaikkien niiden asioiden joukosta, joita miehet haluavat.

"Kyllä, jotkut miehistä tulevat luokseni halutessaan jotain seksuaalista, jota he eivät uskalla pyytää kotona. Mutta useammat tulevat saamaan henkilökohtaista huomiota, jota eivät saa kotonaan", kertoo eräs seksityöläinen.

"He haluavat jakamatonta huomiota, he haluavat tuntea olonsa seksikkääksi ja kaikista eniten he haluavat tuntea olonsa halutuksi", selitti puolestaan eräs seuralaisena työskentelevä nainen.

"Miehet, joita olen tavannut vuosien varrella, ovat lähes aina halunneet suudella ja halailla osana palveluja. He haluavat läheisyyttä, he haluavat katsekontaktia, he haluavat tuntea olonsa halutuksi", kertoo toinen seksityöläinen.

Eräs seuralaisena työskentelevä nainen arvelee, että miehet vaistoavat, milloin heidän vaimonsa vain sietävät heitä: "He tunnistavat eron sellaisen ihmisen välillä, joka aidosti välittää heistä, ja sellaisen, joka vain kestää heitä."

Myös suuri osa Coxin jututtamista cam girleistä oli samaa mieltä siitä, että seksuaalisessa vuorovaikutuksessa on usein kyse huomiosta.

"Miehet, joille esiinnyn, haluavat olla huomioni ainoa kohde. Monikaan nainen ei ole täysin läsnä seksiä harrastaessaan. Naisen mieli ei ole hommassa mukana – ja mies tietää sen", totesi yksi.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit tai lisää aiheesta seksi ja parisuhde.

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat