Helppo kikka saa suositun seksiasennon tuntumaan entistä paremmalta – mullistaa kummankin nautinnon!

Voiko tietty seksiasento auttaa saavuttamaan orgasmin? 3:17
Katso myös: Voiko tietty seksiasento auttaa saavuttamaan orgasmin?

Kuuman kikan luvataan tekevän seksistä suorastaan tajunnanräjäyttävää.

Nainen päällä -asento voi joskus tuntua naisesta kiusalliselta, jos ei oikein tiedä, mitä tekisi? Mihin laitan kädet? Miten lantion tulisi liikkua? Onkin tärkeää päästä oikeaan mielentilaan, jotta asennosta saa kaiken irti.

Yksi kikka ratsastukseen on niin kutsuttu kookospähkinätekniikka, jota muun muassa kesällä 2019 hehkutettiin runsain mitoin Twitterissä. The Sunin ja Buzzfeedin mukaan vanha, hyväksi havaittu kikka lähti  tuolloin luultavasti uuteen lentoon levitessään eteenpäin kenialaisnaisten Facebook-ryhmästä.

Mistä kikassa on kyse? Nainen yksinkertaisesti "kirjoittaa" lantiollaan kirjaimet COCONUT (suom. kookospähkinä) ratsastuksensa aikana. Kikan hehkutetaan tekevän yhdynnästä tajunnanräjäyttävää kummallekin osapuolelle. Kirjainten muodostamat liikeradat saavat nimittäin seksin tuntumaan mahtavalta.

"Kaikille, jotka miettivät, miten COCONUT tavataan."  Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Jos keksit sanan, josta pidät enemmän..."

Kikan hyviä puolia ovat ainakin se, että kirjaimet on helppo muistaa, kirjoittaa Cosmopolitan.

– Sanan tavaaminen voi viedä huomion pois vähemmän seksikkäistä tunteista, kuten "en ole varma, mitä minun pitäisi tehdä" tai "tunnen oloni suojattomaksi ja hermostuneeksi", lisää seksologi Carol Queen Cosmopolitanin haastattelussa.

Lanteiden tietoinen liikuttelu saa siis ajatukset pois stressitekijöistä. Eikä huolta, sanaksi voi valita muunkin kuin monen suosiman 'coconutin'.

– Missä tahansa suhteellisen pitkässä sanassa on paljon lantion liikettä, suunnan muutoksia ja ympyrä- ja ylösalas-liikkeitä nautinnon stimuloimiseksi. Vaikka vain kirjaimessa Z on kolme suunnan muutosta. Joten jos keksit sanan, josta pidät enemmän – anna mennä, Queen kannustaa.

Näin kikkaa on hehkutettu Twitterissä: "En päässyt t-kirjaimeen asti..."

"Kumppani: Haluatko kokeilla coconutia? Minä: Miksi luulet, että tulin tänne asti?" Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Kun nainen tavaa coconutin onnistuneesti..." Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Makaan parhaillaan sängyssä, kello on 0.21, ja tavaan coconutia lantiollani poikaystäväni ollessa täydessä unessa vierelläni... Vähänpä hän tietää, että aamuseksistä tulee mahtavaa."  Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

"En päässyt t-kirjaimeen asti, itse asiassa se koko "nut"-osio jäi väliin, koska minut käännettiin ympäri. Se oli kylläkin mahtavaa." Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue lisää aiheesta seksi ja parisuhde!

Lähteet:  Cosmopolitan, The SunBuzzfeed

Lue myös:

    Uusimmat