Aviomiehellä satoja sänkykumppaneita: Vaimo paljastaa, miksei villi seksimenneisyys haittaa – vinkkaa myös toimivan seksielämän salaisuuden

Mikä tekee ihmisestä hyvän rakastajan? 0:48
Katso myös: Mikä tekee ihmisestä hyvän rakastajan? Seksuaaliterapeutti Annukka Lavikainen vastaa.

33-vuotiaan Chloen aviomies on harrastanut seksiä satojen naisten kanssa, mutta vaimo ei välitä miehensä seksimenneisyydestä.

Fitness-guruksi tituleerattu Chloe Madeley, 33, ei koe oloaan uhatuksi, vaikka hänen aviomiehensä, rugby-tähti James Haskell, on ennen nykyistä suhdettaan harrastanut seksiä satojen naisten kanssa. Chloe uskoo, että Jamesin vauhdikas menneisyys on vain hyväksi.

– Jamesilla oli hyvin tapahtumarikas elämä ennen kuin tapasimme, mutta minä hyödyn siitä, että hän on hyvin kokenut – joten olen sujut sen kanssa, Chloe kertoo The Sunille.

"Tuhat voisi olla liioittelua"

Täysin tarkkaa lukua aviomiehensä menneistä sänkykumppaneista vaimo ei tiedä.

– Hän ei ole koskaan oikeastaan paljastanut maagista lukuaan, mutta se on paljon enemmän kuin tyypillinen luku olisi.

– Tuhat voisi olla liioittelua, mutta tietäen, mitä tiedän hänestä, se on ehdottomasti sadoissa, jos ei enemmän.

Chloe itse on myös ollut avoin miehelleen omista seikkailuistaan.

– Olen kertonut Jamesille, kuinka monen kanssa olen maannut – se on hyvin vaatimaton luku.

Chloe toimii jatkossa The Sunin seksikolumnistina. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Chloe kertookin olleensa itse aina parisuhdetyyppiä – toisin kuin miehensä.

– Minulla on ollut seitsemän keskipitkää tai pitkää parisuhdetta, kun taas James oli aika tyypillinen parikymppinen rugby-pelaaja, ja hänellä oli vain kaksi tyttöystävää ennen minua.

Teini-ikäisenä ja parikymppisenä mies viihtyi sinkkuna ja keskittyi Chloen mukaan pitämään hauskaa.

"Slut shaming on valloillaan"

Jos aviomiehen menneistä seksiseikkailuista voikin puhua avoimesti, The Sunin seksikolumnistina aloittava Chloe uskoo, että siihen, että naiset puhuvat seksistä, liittyy tietty stigma. Myös niin ikään seksiasiantuntijaksi tituulerattu Nadia Bokody on kirjoittanut samasta aiheesta, niin kutsutusta slut shamingista, eli ilmiöstä, jossa naisen seksuaalisuutta käytetäänkin aseena häntä vastaan. Esimerkiksi pilkataan naista, joka on kokenut yhden illan jutun – tai useita.

– Slut shaming on edelleen valloillaan, joten naisista tuntuu kuin heidän pitäisi salailla seksielämäänsä enemmän, koska siitä puhuminen koetaan mauttomana, Chloe pohtii.

– Miesten kohdalla, mitä enemmän seksiä harrastaa, sitä juhlitumpi on, Chloe kummeksuu.

Seksielämä kuivui kokoon koronaeristyksessä

Chloe ei kuitenkaan pelkää puhua – ei edes ongelmista. Vaikka parilla on vilkas ja terve seksielämä yhdessä, koronapandemialla on ollut vaikutusta parin makuuhuonetoimintaan. Työstressi, karanteeniväsymys ja Jamesin selkäongelmat saivat sänkyleikit harvenemaan.

– Seksielämämme teki mahalaskun ja kuivui kokoon eristyksissä, Chloe tunnustaa ja toteaa, että parin on pitänyt tehdä töitä sen elvyttämiseksi.

– Se yllätti minut, sillä James ja minä olemme aina olleet todella yhteensopivia seksuaalisesti, ja oletin aina, ettei meille tapahtuisi näitä suvantovaiheita.

"Jos se toimii oikopäätä..."

Chloe kertoo, että stressi, suuri työmäärä ja kotona oleminen yhden ihmisen kanssa päivästä toiseen tekivät elämästä rankkaa. Myös seksin oikealla ajoituksella oli suuri merkitys. James nimittäin kehitti mieltymyksen iltapäiväseksiin ja oli liian väsynyt puuhailemaan iltaisin. Jos iltapäivän ilot eivät käyneet Chloelle, juna meni ohi sen päivän osalta.

– Minulle seksi on tärkeysjärjestyksessäni ylimmäisenä. Tarvitsen luottamusta, hellyyttä ja terveen seksielämän tai en tunne oloani tyydyttyneeksi.

James ja Chloe. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pariskunta onnistuikin korjaamaan tilanteen hiljattaisella lomamatkalla Ibizalla.

– Seksi on aina ollut niin keskeistä meille. Jos se toimii oikopäätä, tiedät, että voit löytää tiesi uudelleen mahtavaan seksiin, nainen vakuuttaa.

Avoimuus avainasemassa

Jotta seksileikit pysyvät kiinnostavina, Chloe suosittelee avoimuutta.

– Meille ei ole ollut koskaan ongelmaa sanoa, mitä haluamme.

– Käymme läpi vaiheita, jolloin harrastamme rutiiniseksiä, mutta keksimme myös uusia asioita, ja on todella tärkeää kyetä jakamaan se kumppanin kanssa.

Kumppanille kannattaakin puhua rohkeasti omista haluistaan.

– Jos et voi käydä niitä keskusteluja, olet ongelmissa, nainen toteaa.

Kovin väärässä Chloe tuskin on, sillä tiedekin tukee naisen arviota. Arkansas'n yliopiston tutkijoiden havaintojen mukaan kommunikaatio kumppanin kanssa oli yhteydessä suurempaan tyytyväisyyteen myös seksiin liittyvästä kommunikoinnista – oli kyse sitten sanallisesta tai sanattomasta viestinnästä. Seksuaalinen kommunikointi puolestaan ennusti seksuaalista tyydyttyneisyyttä.

Lue uusimmat artikkelit aiheesta seksi ja parisuhde!

Mitä haluaisit kysyä seksistä tai parisuhteista? Lähetä kysymyksesi tässä:

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat