Seksiasiantuntija Nadian "nautinnollinen" vinkki naisille seksihalujen lisäämiseksi: "Paras asia, jonka voit tehdä"

Tällaisia ovat nykyaikaiset seksilelut 9:03
Katso myös: Tällaisia ovat nykyaikaiset seksilelut.

Seksiasiantuntija muistuttaa, että kadonneet seksihalut on mahdollista palauttaa.

Australialainen Nadia Bokody on tullut tunnetuksi rohkeista seksiä käsittelevistä kirjoituksistaan ja ulostuloistaan. Nadia on esimerkiksi jyrähtänyt avioliiton olevan luonnotonta, kertonut kannustavansa poikaystäväänsä katsomaan pornoa sekä kokeillut rohkeasti "nakurintsikkatrendiä". Nainen on myös selittänyt, miksi "useimmat miehet ovat surkeita sängyssä" ja opastanut miehiä naisen kiihottamiseen. Nadia on avautunut myös siitä, miksei suurikokoinen penis välttämättä olekaan hyvä asia ja siitä, miksei nainen välttämättä halua suuseksiä kanssasi.

Hiljattain Nadia kirjoitti australialaisen News.com.au-sivuston kolumnissaan naisten seksihaluista ja niiden katoamisesta. Nadian mukaan syy haluttomuudessa ei ole se, mitä usein luullaan, ja kadonneet halut on mahdollista saada takaisin.

"Konsepti siitä, että naiset kokevat ja jopa jahtaavat seksuaalista nautintoa..."

Nadia muistelee parin vuoden takaista kirjoitustaan, jossa tunnusti liian kovan vibraattorinkäytön aiheuttaneen hänelle kipuja. Kirjoituksen jälkeisenä päivänä hän ei voinut kuin ihmetellä päätyneensä otsikoihin.

– Siitä tuli etusivun uutinen, että minä, ihmisnainen, käytin vibraattoria, hän ihmettelee.

Nadia koki, että uutisointi aiheen ympärillä osoitti vain sen, kuinka vähän naisen nautinnosta tunnutaan tietävän.

– Tämä on jotain, jonka huomasin aikaisin urallani, kun aloitin bloggaamaan seksistä ja treffikokemuksistani. Konsepti siitä, että naiset kokevat ja jopa jahtaavat seksuaalista nautintoa, on edelleen uutta, jos ei moraalisesti paheksuttavaakin, naiseuden kultturiselle käsitteelle, hän muotoilee.

Nadia ihmettelee, miksi yleinen toive on, että naiset olisivat villikissoja sängyssä, vaikka eivät kuitenkaan saisi olla aloitteellisia seksuaalisen nautinnon "jahtaamisessa" – toisin kuin miehet.

– Aina, kun kirjoitan orgasmien teeskentelystä (joka aina johtaa siihen, että miehet täyttävät kommenttiosion epäironisesti kuuluttaakseen, ettei kukaan nainen ole ikinä teeskennellyt heidän kanssaan), minulle tulvii sähköpostia naisilta, jotka tunnustavat, etteivät heidän kanssaan 20 vuotta naimisissa olleet aviomiehet tiedä, etteivät he ole koskaan saaneet orgasmia.

Itsetyydytys yleistä

Nadia muistuttaa, ettei päivittäinen itsetyydytys ole ennenkuulumatonta naisten parissa.

– Totuus on se, ettei ole harvinaista, että nainen masturboi päivittäin – jopa useita kertoja päivässä. Liikun aika rehellisissä naispiireissä, ja voin itsevarmasti sanoa käyttäväni kaikista tyttöystävistäni vähiten aikaa vibraattorini kanssa.

Nadia uskoo, että tieto naisten itsetyydytyksestä voi tulla monelle shokkina, koska naiset on opetettu tukahduttamaan se puoli itsestään.

– Salaisuus naisen libidon "hakkeroimiseen" ei ole pilleri tai dieetti, hän huomauttaa.

Sen sijaan seksiasiantuntija muistuttaa, että jokainen "h*oraksi" haukkuminen tai naisen seksitapojen arvosteleminen on naisille jatkuvaa muistutusta siitä, että omat halut pitäisi jotenkin tukahduttaa ja pitää piilossa. Haluttomuus harrastaa seksiä ei siis johdu "rikkinäisestä vaginasta".

– Tätä kukaan ei huomioi, kun keskustellaan väitetysti patologisen matalasta naisen libidosta: naiset eivät tarvitse korjaamista. Olemme vain viettäneet eliniän uskoen, että vartaloistamme ei tule nauttia, vaan ne ovat ennemminkin välineitä miehen tyydyttämiseen.

Samalla tavalla kuin jatkuvat dieetit tappavat reaktiot luonnollisiin nälän merkkeihin, Nadian mukaan naiset ehdollistetaan olemaan "sillä tuulella" miesten halujen mukaan.

– Niin tekemällä kykymme vastata omiin kiihottumisen merkkeihimme estetään, seksiasiantuntija pohtii.

"Paras asia, jonka voit tehdä..."

Avuksi tilanteeseen seksin asiantuntija tarjoaa mitäpä muutakaan kuin itsetyydytystä. 

– Jos olet yhtään niin kuin useimmat naiset, olet niin tottunut jättämään seksuaaliset signaalisi huomiotta kumppanisi tarpeiden vuoksi, ettet ole enää varma, tiedätkö, miltä halu tuntuu. Sen vuoksi paras asia, jonka voit tehdä libidosi sytyttämiseksi, on järjestää säännöllisiä itsetyydytyshetkiä huolimatta siitä, miltä sinusta tuntuu.

Nadian mukaan masturbointi toimii samalla tavalla kuin kuntosalikäynti. Samoin kun treenaat tiettyä lihasryhmää salilla vahvistaen juuri kyseisiä lihaksia, masturboinnin avulla voit kokea voimakkaampaa ja yleisempää halua seksiin.

– Hyvä uutinen on se, että itserakkauden sessioihin sitoutuminen on paljon nautinnollisempaa kuin tietyssä ruokavaliossa pysytteleminen tai kuntosali-aikataulu, eikä se koskaan saa sinua tuntemaan oloasi huonoksi. Usko naista, jolla on paljon kokemusta sooloseksistä.

"Kikka seksin harrastamisen lisäämiseen..."

Jos halut ovat poissa ja makuuhuoneessa on hiljaista, mutta asialle haluaisi tehdä jotain muutenkin kuin yksinään, on moni asiantuntija suositellut yksinkertaisesti säännöllistä seksiä halujen palauttamiseksi. Esimerkiksi  Health-sivuston haastattelema seksuaaliterapeutti Rachel Needle on kannustanut kokeilemaan "huoltoseksiä".  Seksin tulisi nimensä mukaisesti huoltaa parisuhdetta. Huoltoseksi on siis seksiä, jota pariskunta harrastaa tietoisesti tarkoituksenaan pitää yllä seksielämäänsä itselleen sopivalla määrällä seksikertoja.

– Eräs asia, jota pariskunnat eivät ymmärrä, on se, että seksi itsessään kohottaa libidoa, joten kikka seksin harrastamisen lisäämiseen on harrastaa lisää seksiä, on puolestaan seksiasiantuntija Annabelle Knight todennut Metro-sivustolla.

Myös kunnon esileikki, tilan raivaaminen kalenterista ja jopa treenaaminen voivat auttaa seksielämän virkistämisessa. Testaa nämä ja muut vinkit seksihalujen palauttamiseen!

Lue kaikki aiheesta seksi ja parisuhde.

Lähteet: News.com.auHealthMetro

Lue myös:

    Uusimmat