Seksiä vai ruokaa? Tutkimuksen mukaan suurimmalle osalle ihmisistä valinta on helppo

Kansainvälinen tutkimus paljastaa, että yhä useampi meistä valitsisi mieluummin hyvän ruoan kuin kuuman yön kumppanin kanssa. 

Jos sinun pitäisi valita, söisitkö mieluummin herkullisen illallisen vai harrastaisitko seksiä?

Tähän kysymykseen hankittiin vastauksia laajassa Eaters Digest -tutkimuksessa, johon osallistui 12 000 18–55-vuotiasta ihmistä ympäri maailmaa. Suurin osa vastaajista oli asiasta yhtä mieltä. Yli kuusikymmentä prosenttia vastaajista valitsi nimittäin näistä kahdesta vaihtoehdosta ruoan.

Seksi ei ole huonontunut, aika ei vain riitä kaikkeen

Samasta ilmiöstä kertoo tutkimuksen mukaan myös sosiaalisen median ilmiöt. Yhä useampi ihminen jakaa Instagramissa ja Facebookissa kuvia syömästään ruoasta, mutta ei ruokaseurastaan. Myös ruokapöytäkeskustelut keskittyvät yhä kasvavissa määrin ruokaan itseensä kuin kuulumisten vaihtoon tai muuhun yleiseen keskusteluun.

Onko ruoka muuttunut paremmaksi vai seksi huonommaksi? Nämä syyt eivät ole tutkijoiden mukaan ilmiön taustalla, vaan kyseessä ihmisten kasvava kiinnostus erilaisia ruokavalioita kohtaan. Jopa 70 prosenttia vastaajista ilmoitti, että heidän ruokavalintansa määrittelevät heidän persoonallisuuttaan ja asemaansa. 

Se mitä syömme, ja toisaalta se, minkä jätämme syömättä, on niin kutsuttu päivittäinen testamentti siitä, keitä olemme ja miten elämme elämäämme.

Katso herkulliset reseptit osoitteesta Makuja.fi!

Tutkijoiden mukaan ihmisten mielenkiinto seksiä kohtaan ei ole vähentynyt, mutta valintatilanteessa vaaka kallistuu ruoan puolelle. Kannattaakin siis kokeilla kolmatta vaihtoehtoa, jossa kaikki voittavat. Lähde syömään uskomattoman herkullinen illallinen ja kotiin päästyäsi harrasta tajunnanräjäyttävää seksiä.

Video: Mitä tehdä, jos lapsi yllättää vanhempansa petipuuhista? Katso videolta asiantuntijan mielipide tähän kinkkiseen kysymykseen. 

2:45

Lähde: Redbook 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja