Seitsemän asiaa, joita ei kannata sanoa sinkkunaiselle

Hyvää tarkoittavien mutta ajattelemattomien kommenttien laukominen sinkkuystävälle voi saada hänet suutuksiin. Lue listamme ja mieti tarkemmin, mitä puhut.

Thestir.cafemom.com kertoo, mitä asioita sinkkunainen ei halua kuulla.

1. Käytä sinkkuaikasi kehittääksesi itseäsi

Mikä tahansa aika sopii hyvin itsensä kehittämiselle. Joidenkin naisten täytyy toki koota itsensä loukkaavan ihmissuhteen jälkeen, mutta muuten sinkkuelämä ei poikkea tavallisesta mitenkään. Miksi sinkun pitäisi siis keskittyä vain omien vikojensa korjaamiseen?

2. Älä ole niin valikoiva

Nainen haluaa mitä haluaa. Ei ole liikaa pyydetty, että nainen toivoo saavansa kumppanikseen miehen, joka on järjissään, työssäkäyvä ,hyvin käyttäytyvä ja että hänellä on kaikki hampaat tallessa.

3. Rukoile jumalalta apua

Kaikkien luonnonmullistusten ja kärsimyksen keskellä jumalaa ei kannata vaivata tällaisella pikkuasialla.

4. Olen kateellinen sinulle. Olisinpa vielä itsekin sinkku

Ollaanko rehellisiä? Jos todella haluaisit olla sinkku, sinä olisit jo sitä.

5. Se on hänen menetyksensä

Tämä lause olisi kenties saanut minut paremmalle tuulelle, kun olin viidennellä luokalla. Aikuisena se ei enää paljon lohduta.

6. Minä voin esitellä sinulle tuntemiani sinkkumiehiä

Toisinaan ystävät ovat oivia parittajia, sillä he näkevät selkeästi, ketkä sopivat toistensa kanssa hyvin yhteen. Joskus ystävien halu auttaa muuttuu kuitenkin epätoivoiseksi. Se että naapurin vanha poikamies sattuu myös olemaan sinkku, ei tee hänestä vielä potentiaalista kumppania.

7. Käytkö paikoissa, joissa voit tavata miehiä?

Missä ihmeessä ne paikat ovat, missä miehiä voi poimia kuin marjoja? Jos joku tällaisen paikan tietää, siitä olisi todellakin hyvä kertoa sinkkunaisille. Totuus taitaa kuitenkin olla, että sen oikean tapaaminen on sattuman kauppaa.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock/Sheftsof

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja