Seiska: Sisäpiiri-salaseurassa rajua pilkkaa ja seksiaktien arvostelua – ryhmässä mukana Cheek ja Elastinen

Seiska-lehti kertoo Facebook-ryhmästä, jossa julkisuudesta tutut miehet käyttävät törkeää kieltä ja arvioivat seksiaktejaan.

Seiska-lehden mukaan suuri joukko julkkismiehiä kuului Sisäpiiri 2.0 -Facebook-ryhmään, jossa muiden keskustelujen ohella muun muassa annettiin pisteitä omista seksiakteista sekä vitsailtiin ulkomaalaisista ja vammaisista.

Lehti oli tavoittanut haastateltavaksi muun muassa rap-tähdet Elastisen ja Cheekin, Arman Alizadin sekä Miss Suomi Shirly Karvisen ex-poikaystävän Lauri Taatsin, joka muistetaan esimerkiksi Maria!-ohjelmasta.

– Myönnän, että huumorintajuni on todella härski ja roisi. Koen olevani vastuussa tästä, koska olen vienyt näitä keskusteluja astetta härskimpään suuntaan, Taats sanoo haastattelussa. 

Suomen suurimmat rap-tähdet, Profeetat-yhtyeenkin muodostavat Cheek, eli Jare Tiihonen ja Elastinen, eli Kimmo Laiho myönsivät molemmat kuuluneensa Sisäpiiriin. Cheek tunnustaa antaneensa ryhmässä seksiaktilleen arvosanan.

– Myönnän, että olen näin tehnyt. Tämä kyseinen arvosana 7,2/5 on meidän porukan vanha, elämään jäänyt läppä, joka tarkoittaa jotakuinkin "helvetin jees", Cheek sanoo ja pahoittelee, mikäli on mahdollisesti loukkannut jotain käytöksellään.

Elastinen ei uutisen mukaan ole ollut ryhmässä aktiivinen kirjoittelija, mutta hän on ollut poliisin juttusilla asiasta noin vuosi sitten. 

– Koneeni ja puhelimeni on poliisin pyynnöstä annettu tutkittavaksi tätä ryhmää koskevien perättömien huhujen vuoksi, Elastinen toteaa haastattelussa. 

– Ketään ei sen jälkeen epäilty tai syytetty mistään, hän korostaa.

Jo mainittujen tähtien lisäksi ryhmään kuuluivat Seiskan mukaan myös Uniikki eli Dan Tolppanen, mallina työskennellyt luova johtaja Joonas Wörlin, julkkisportsari ja kirjailija-toimittaja Teemu ”Pastori” Potapoff, radiojuontaja Jussi Ridanpää, viihdetoimittaja Olli Martela, Dj Slim Kim eli Kim Troy, pokeriammattilainen Jens Kyllönen sekä rap-artistit Spekti ja Brädi.

Lähde: Seiska

Juttua muokattu 4.5.2017 klo 9.06: Lisätty sitaatti, jossa Elastinen kertoo, ettei poliisi ole syyttänyt tai epäillyt ketään hänen tietokoneensa ja puhelimensa tutkimisen jälkeen. 


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja