Salatut elämät

Pihlajakadulla tapahtuu!

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Seiska: Salkkarit-tähti Joonatan Suvisella rikostausta – näyttelijä kommentoi asiaa MTV Uutisille: "Pakenin pahaa oloa väärillä tavoilla"

5:02
Dahlia saa uuden palvelijan – mikä on miehiään uutena Pupuna nähtävä Joonatan Suvinen?

Joonatan Suvinen toivoo, että hän toimisi varoittavana esimerkkinä muille ja varsinkin nuorille.

Seiska uutisoi keskiviikkona Salatut elämät -sarjan tähden Joonatan Suvisen, 28, rikostaustasta. Selvisi, että hänellä löytyy rikosrekisteristä merkintöjä.

Toukokuussa Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Suvisen neljän kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen petoksesta. Hän oli nostanut työmarkkinatukea, vaikka oli saanut palkkatuloja.

Seiska-lehden mukaan vuonna 2015 Suvinen tuomittiin ehdolliseen vankeuteen, kuuden kuukauden ajokieltoon ja 30 päiväsakkoon rattijuopumuksesta.

"Olen päässyt jaloilleni"

MTV Uutisten tavoittama Suvinen kertoo, että viisi-kuusi vuotta sitten hänen elämässään oli vaikeaa aikaa.

– Kuuden vuoden suhde päättyi todella raskaalla tavalla. Olin niin maassa, että silloin ei enää millään tuntunut olevan väliä. Pakenin pahaa oloa väärillä tavoilla.

– Nyt niistä ajoista on kulunut se kuusi vuotta ja viimeiset ratkaisut tuli tosiaan vasta hiljattain.

Suvinen kertoo oppineensa ja maksaneensa virheistään sekä noussut askel kerrallaan ylöspäin. Nyt hän kokee olevansa tasapainoinen ja onnellinen.

– Urheilu ja muut työelämän tuomat rutiinit ovat auttaneet minut korjaamaan nuoruuden sähläyksiäni. Elämässä ei voi vastoinkäymisiltä välttyä, tärkeintä kuitenkin on, että niistä oppii.

– Toivon todella, että tämäkin toimisi varoittavana esimerkkinä muille ja varsinkin nuorille. Virheistä ennemmin tai myöhemmin pitää maksaa.

Suvinen kiittää vuolasti läheisiin kaikesta tuesta vaikeiden vuosien aikana. Nyt hänellä menee elämässä hyvin, ja oppi asiat kantapään kautta.

– Olen päässyt jaloilleni ja siitä kuuluu kiitos perheelle, ystävilleni, kollegoille ja työnantajalleni. En tiedä, missä olisin ilman minua tukevia ihmisiä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja