Mainos

Seiska: Eero Ettala kertoo ensikohtaamisestaan kihlattunsa Tuija Pehkosen kanssa: "Tutustuimme työkavereiden kautta"

2:48
Eero Ettala Possen haastattelussa

Seiskan mukaan Eero Ettala ja Tuija Pehkonen tapasivat toisensa Kultainen Venla -gaalassa. 

Lumilautailija-juontaja Eero Ettala ja juontaja Tuija Pehkonen kihlautuivat kesällä 2019. Ettala kertoo Seiskalle noin vuoden ajan seurustelleen parin tavanneen toisensa Kultainen Venla -gaalassa. 

– Teemme molemmat samalle kanavalle ohjelmia, joten tutustuimme työkavereiden kautta, Ettala kertoo. 

Ettala ja Pehkonen ovat kumpikin tunnettuja MTV3-kanavan kasvoja. Pehkonen on mukana tuttuun tapaan kuluvalla Tanssii Tähtien Kanssa -kaudella ja Ettala puolestaan luotsaa Suomen surkein kuski -ohjelmaa. Miehen mukaan kihloissa oleva pari ei ole vielä päättänyt hääpäivää. 

– Emme ole keskustelleet siitä vielä. Ensi kesä tulee liian nopeasti, sillä katseeni on vahvasti lumilautailussa. Kausi pitää hoitaa alta pois, ja sen jälkeen pystyn miettimään naimisiinmenoa. 

Mies kertoo ihailevansa Pehkosen ammattitaitoa juontajana. Ettala itse aloitti juontotyönsä muutama vuosi sitten ja on käynyt seuraamassa puolisonsa työskentelyä Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman suorissa lähetyksissä. 

– Minun ei tarvinnut jännittää hänen puolestaan, sillä hän on valovoimainen ja puhuu selkeästi. Olen ihmetellyt, miten hän oppii juonnot niin nopeasti. 

Lähde: Seiska

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja