Seela Sella paljastaa hämmentävän syyn, miksi lähti mukaan uutuuselokuvaan: "Ihmiset luulevat, että olen…"

Näyttelijä Seela Sella, 82, haluaa olla tunteiden näyttäjä.

Teräsleidit-elokuvassa Railia näyttelevä Seela Sella ei muista, milloin viimeksi hänellä on ollut näin paljon töitä kuin nyt. Hän paljastaa syyn, miksi lähti mukaan tähdittämään uutuuselokuvaa.

– Aihe tietysti, kun saa olla vähän tämmöinen ilkeä. Ihmiset luulevat, että olen kiltti ihminen. Kissan viikset! Kyllä täältä löytyy pirullisuutta aika paljon, Sella naurahtaa MTV Uutisten haastattelussa.

Näyttelijäkonkari sanoo elokuvan olevan aina ohjaajan, leikkaajan ja kuvaajan taidetta. Näyttelijät ovat hänen mielestään työvälineitä. Yksi asia Sellaa kuitenkin ärsyttää.

– En tykkää sanasta ‘näyttelijä’ ollenkaan. Tulee sellainen olo kuin teeskentelisin koko ajan, siihen sisältyy sellainen negatiivinen merkitys. Haluaisin olla tunteiden näyttäjä, nainen tokaisee.

Hyppy toisiin saappaisiin

Ensi keväänä Sella nähdään varsin mielenkiintoisessa roolissa, kun hän astuu lavalle natsi-Saksan tunnettuna johtajana Adolf Hitlerinä. Kyseessä on dramaturgi Michael Baran Hitler ja Blondi -näytelmä, joka saa ensi-iltansa Tampereen Työväen Teatterissa 19. helmikuuta.

Juutalaisuuteen avioliiton myötä kääntynyt nainen kertoo, että hän on käsitellyt holokaustia useaan otteeseen elämänsä aikana. Hän kuvailee tunnettua natsijohtajaa säälittäväksi ja keskinkertaiseksi henkilöksi, jonka taustalla hääri suuri joukko ihmisiä.

– Koneisto käytti häntä hyväksi ja hän käytti koneistoa hyväkseen, Sella tuumaa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja