Sebastian Aho käynnisti talkoot, Patrik Laine ja Mikko Rantanen kärkkyvät seuraavina – nämä suomalaistähdet ovat vielä ilman NHL-sopimusta

Sebastian Aho jatkosopimukseen Carolinan kanssa 1:26
Tulosruutu teki selkoa Sebastian Ahon NHL-sopimusta.

Sebastian Ahon tekemä jatkosopimus Carolina Hurricanesin kanssa oli suomalaisittain vasta alkusoittoa, sillä Patrik Laineen ja Mikko Rantasen ohella vielä liuta viime kaudella NHL:ssä pelanneista suomalaisista on ilman sopimusta.

Aho kirjoitti tuoreimpana suomalaisena jatkosopimuksen NHL:ssä. Seuraavaksi kiekkomaailman katseet siirtyvät Patrik Laineeseen ja Mikko Rantaseen, joiden odotetaan saavan erittäin muhkeat jatkosopimukset joukkeiltaan.

Kaksikon lisäksi myös Jesse Puljujärven tilanne on herättänyt keskustelua. Tietojen mukaan Puljujärvi on pyytänyt Edmonton Oilersilta siirtoa toiseen joukkueeseen tai hän pelaa ensi kaudella Euroopassa. 

Jatkosopimuksia odottavien suomalaisten ulkopuolelta on nostettava yksi pelaaja. Kesän NHL-varaustilaisuudessa toisena varattu Kaapo Kakko ei ole vielä tehnyt tulokassopimusta New York Rangersin kanssa. Kakon odotetaan pelaavan NHL:ssä jo ensi kaudella.

Katso alta lista kaikista sopimuksettomista suomalaispelaajista.

Pelaaja
Viime kauden joukkue
Sopimus
Kalle KossilaAnaheim DucksUFA
Saku MäenalanenCarolina HurricanesRFA
Mikko RantanenColorado AvalancheRFA
Julius HonkaDallas StarsRFA
Jesse PuljujärviEdmonton OilersRFA
Juho LammikkoFlorida PanthersRFA
Alex LintuniemiLos Angeles KingsUFA
Joel ArmiaMontreal CanadiensRFA
Artturi LehkonenMontreal CanadiensRFA
Antti SuomelaSan Jose SharksRFA
Ville HussoSt. Louis BluesRFA
Patrik LaineWinnipeg JetsRFA

Lue myös:

    Uusimmat