Mitä tapahtuu Jesse Puljujärvelle? Oma NHL-seurapomo vihjailee tylyllä ratkaisulla: ”En aio tehdä hänelle palvelusta”

Sebastian Aho jatkosopimukseen Carolinan kanssa 1:26
Videolla Tulosruudun juttua Sebastian Ahon jatkosopimuksesta.

Jääkiekkoliiga NHL:ssä suomalaishyökkääjän Jesse Puljujärven tilanne ei ole edistynyt yhtään siitä, missä se on ollut jo tovin ajan. Puljujärvi on ilmoittanut muun muassa agenttiensa kautta, ettei hän halua jatkaa Edmonton Oilersissa. Kuvio on kuitenkin monimutkainen ja sitä lisää Oilersin uuden GM:n Ken Hollandin hyvin tiukka lähestymistapa.

Puljujärvi on tuskaillut pahemman kerran NHL-uransa alkuvaiheilla Oilersissa. Lupaavaa suomalaishyökkääjää on heitelty ketjusta toiseen ja jopa farmisarjan puolelle.

Viime kaudella Puljujärvi pelasi yhteensä 46 NHL-ottelua tehoin 4+5=9.

Aiemmin Puljujärven agentti Markus Lehto vahvisti, ettei Puljujärvi halua jatkaa Oilersissa.

Siirtoa muualle ei ole kuitenkaan näkynyt.

Oilersin GM Holland paljasti Edmonton Journalin mukaan saaneensa useilta NHL-joukkueilta yhteydenottoja Puljujärveen liittyen. Silti, ilmoilla on epävarmuutta.

– Saa nähdä, Holland totesi.

Oilers-pomo vieraili myös Oilers Now -ohjelmassa, jossa hän latasi painokasta tekstiä kauppaamiseen liittyen.

– En aio tehdä hänelle palvelusta vain siksi, että hän ei halua pelata Edmontonissa. Kaupan on oltava järkevä seuraa ja faneja ajatellen.

Holland on havainnut suomalaisessa selkeää ”turhautumista ja pettymystä” siihen liittyen, miten asiat ovat menneet Oilersissa.

– En usko, että hän suunnittelee pelaavansa enää täällä, mutta minulla on ollut Detroitissa pelaajia, jotka sanoivat samalla tavalla, ja he pelasivat Detroitissa, Holland viittasi aiempaan pestiinsä Detroit Red Wingsin GM:nä.

Holland on valmis tekemään kovan ratkaisun Puljujärven kohdalla, mikäli hän ei koe saavansa riittävän hyvää tarjousta NHL-seuroilta.

– Sitten Jessen pitää päättää, että missä hän haluaa pelata ensi kaudella, Holland totesi.

Tähän voi liittyä muun muassa täyttä pelaamattomuutta tai se, että Puljujärven on pakko palata takaisin Eurooppaan.

Suomessa Puljujärven asioita hoitava agentti Sami Mettovaara vahvisti MTV Urheilulle, että Puljujärvi keskittyy yhä täysin siihen, että hän jatkaa pelaamista NHL:ssä.

Aiemmin muun muassa Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho myönsi oululaisseuran olevan kiinnostunut Puljujärvestä.

Lue myös:

    Uusimmat