Seal kommentoi tunteikkaasti eroaan Heidi Klumista

Muusikko Seal puhui avoimesti tunteistaan pian entistä vaimoaan, Heidi Klumia kohtaan.

Seal, 48, kertoi avoimesti omista tuntemuksistaan Heidi Klumia, 38, kohtaan. Pariskunnan liiton kerrottiin viikonloppuna ajautuneen eroon.

– Rakkaus tai keskinäinen kunnioituksemme ei ole muuttunut lainkaan. Minä uskon, että kun kahden ihmisen tunteet toisiaan kohtaan ovat tämänkaltaiset, ovat muutoksetkin helpompia, Seal tunteili.

Vaikka pariskunnan avioeroaikeet ovat varmistuneet, viihtyy Seal yhä vihkisormus vasemmassa nimettömässään.

– Sormus vain osoittaa, kuinka paljon minä välitän hänestä. Me vietimme kahdeksan mahtavaa vuotta yhdessä. Se, että olemme päättäneet jatkaa matkaamme erillämme, ei välttämättä tarkoita heti sitä, että otan sormuksen pois sormestani ja lakkaan pitämästä yhteyttä. Me tulemme olemaan tekemisissä toistemme kanssa monella eri tapaa niin kauan kuin elämme, Seal kertoo.

Muusikko vakuuttaa, ettei sormus ole katoamassa hänen nimettömästään lähiaikoina.

– Tällä hetkellä minusta on mukava pitää sormusta, joten minä en ole ottamassa sitä pois lähiaikoina, Seal kertoi päättäväisesti.

Vaikka sekä Seal että Klum ovat lausuneet toisistaan vain kauniita sanoja sen jälkeen, kun heidän liittonsa kariutuminen paljastui, myöntää Seal, ettei heidän mielessään pyöri yksinomaan onnellisia tunteita.

– Valehtelisin, jos väittäisin, että kumpikaan meistä ei sure tapahtunutta, Seal myönsi.

MTV3/Helmi

Lähde: People

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja