Mainos

Se parhaiten nauraa, joka Facebookissa nauraa?

Miksi me pidämme Facebookista niin paljon? No, todennäköisesti siksi, että siellä pysyy helposti ajan tasalla ystävien kuulumisesta. Mutta kenties myös siksi, että välillä siellä saa nauraa kavereiden toilailuille. Ja erityisen makeasti suomalaisten Facebook-toilailuille on naurettu feissarimokat-sivustolla.

Nyt feissarimokien parhaimmistoa on kerätty myös kansien väliin. Netti vaan ei toimi! -kirjassa nauretaan muun muassa sille, että Suomen presidentti Tarja Turunen asuu Argentiinassa sekä äidin ostamalle "hieromajutulle, joka ei edes hiero vaan vain tärisee". Sekä tietysti sille, kun netti ei toimi. Netti, netti, netti, NETTI!

Tässä muutamia kirjasta löytyviä feissarimokien helmiä.

Modeemi nimeltä Keijo

Se nyt on vaan niin, että tietokonehommat eivät ole kaikille ihan itsestään selviä. Ja välillä se aiheuttaa noloja hetkiä, kuten 35-vuotiaalle Katrille.

– Tapahtui tänään: Menin liikkeeseen kyselemään ohjeita, kun modeemi ei toimi niin kuin pitäis. Myyjä: "Minkä niminen modeemi on?" Minä: "En mä ole antanut sille nimeä, mutta sovitaan vaikka että se on Keijo." Myyjä katto mua ja hymyili. En mä voinut tietää että niitä on monen eri nimisiä. :DDDD

Joskus jopa oman puhelimen käyttö voi olla haastavaa. Ainakin kun on ottanut hieman naista vahvempaa, kuten Sirja kertoo.

–Lauantaina olin humalassa laittanut epähuomiossa itselleni kolmen maissa viestin, että "mis oot" ja sit olin vielä vastannut siihen et "kotona, mis sä?"… eih :D

Kuppa tai isoisän veli, sama se?

Välillä sitä omasta suusta vain pääsee asioita, ennen kuin ehtii niitä ajattelemaan tarkemmin. Näin kävi muun muassa lemmikkikaupassa työskentelevälle Iidalle.

– Asiakas ostaa pakastehiiriä ja rottia. Ja mitä kysyy Iida väsymyspäissään? Syöttekö heti vai pakkaanko? Asiakkaat meinasi kuolla nauruun ja minä häpeään.

Myös toisten tilapäivityksiä kommentoidessa on välillä syytä olla varovainen.

– Santeri: Ensimmäistä kertaa kantajana, kokemus sekin…

– Roosa: Mitä sä kannat, kuppaa vai klamydiaa?

– Santeri: Kannoin isoisän veljen hautaan.

– Roosa: Apua, anteeksi.

Vältä kissanoksennusta pimeässä ja epämääräisiä aineita alapäässä

Kuka kaipaa enää niksipirkkaa, kun parhaat vinkit saa ystäviltä Facebookista. Kuten esimerkiksi kissan omistavalta Heliltä:

–Hetken jo pelkäsin astuneeni kissankakkaan, mutta onneksi se oli vain sen oksennusta. :D Vinkki: Älä kävele pimeässä huoneessa!

Myöskään kainaloon ei kannata tunkea ihan mitä tahansa.

–Älkää ikinä tehkö roll-on deodoranttipullosta "isoo kuulakärkikynää" ja pitäkö sitä vessassa. T. Blueman group.

Kummia asioita ei kannata tunkea myöskään muihin ruumiinosiin.

– Ville: Pippelini on tulessa! Hieroin siihen vahingossa jotain tulista kastiketta. Ei auta vaikka dippailin sitä piimäpurkissa ja hieroin kiveksiini viileää kermavaahtoa! Mitä teen???

– Heikki: HIEROIN siihen VAHINGOSSA..??

Lisää Facebook-mokailua meiltä ja maailmalta

Koonnut

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.