Mainos

Tykkää-nappi historiaa – Facebook muuttuu rajusti

Facebook aloittaa tänään sivustonsa uudistamisen Yhdysvalloissa ja jatkaa päivittämistä vähitellen koko maailmassa. Tässä keskeisimmät uudistukset

1. Facebook esittelee aikajana-palvelun profiilisivulle. Aikajana on uutisvirta sinusta syntymästäsi nykypäivään. Aikajanalle sijoitetaan kaikki päivityksesi, julkaisusi sovelluksesi ja kuvasi. Aikajana rohkaisee käyttäjää julkaisemaan enemmän historiaa itsestään, kuten vaikkapa vauvakuvia.

2. Enää ei tarvitse ainoastaan pitää jostakin. Pian voit ilmaista itseäsi useilla eri verbeillä. Facebook aikoo julkaista facebook gestures -palvelun, jonka kehittäjät ja yhteistyökumppanit aikovat muuttaa lähes kaikki verbit facebook-napeiksi.

3. Sovellukset kysyvät lupaasi ainoastaan kerran. Nykyisin sovellusten pitää kysyä lupaasi aina kun ne jakavat informaatiota profiilissasi. Uudistuksen jälkeen sovellukset ilmoittavat sinulle kerran, mitä aikovat sinusta jakaa. Jos hyväksyt asetukset sen ei koskaan tarvitse kysyä lupaasi uudelleen. Tämä uudistus herättää käyttäjien keskuudessa todennäköisesti eniten mutinaa.

4. Kaikki "kevyt" informaatio siirretään facebook tickeriin. Jos olet kyllästynyt Mafia Wars ja Farmville julkaisuihin, niin ticker palvelu varmasti miellyttää sinua. Tulevaisuudessa nämä julkaisut estetään pääsivulta ja siirretään ruudun sivulla olevaan tickeriin.

5. Televisio, elokuvat ja kirjat siirtyvät facebookiin. Useiden uusien yhteistyökumppanuuksien vuoksi käyttäjän ei tarvitse enää poistua facebookista katsoakseen ohjelmaa Hulusta tai kuunnellakseen Spotifyä. Pian ohjelmia voi käytää Facebookin sisällä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.