Mainos

Käyttäjien pinna paloi Facebook-uudistuksista: Lopettakaa!

Facebook on aloittanut sivustonsa perusteellisen uudistuksen, mikä on herättänyt monissa käyttäjissä suoranaista ärtymystä.

Alle vuorokaudessa Facebookin-palautesivulle oli kertynyt yhteensä noin 13 000 vastausta uudistuksista kertoviin päivityksiin. Palautteesta suuri osa oli negatiivista.

Varsin moni valitti etenkin siitä, että Facebook toteuttaa muutoksensa – jälleen kerran – käyttäjien mielipidettä kysymättä.

– Kannatan tarpeellisia muutoksia tai asioiden tekemistä helpommaksi. Mutta tämä ei ole niistä kumpaakaan. --- Olette todella älykkäitä, mutta teitä puuttuu maalaisjärkeä. Kuunnelkaa ihmisiä, jotka käyttävät tuotettanne. Lakatkaa nostelemasta nenäänne alentuvasti ikään kuin teidän älykkyytenne tekisi mahdottomaksi sen, että olette väärässä. Mitä te muuten olette.

– Tämä on ihan jälkeenjäänyttä. Mutta miksi valitan, koska teette sen kuitenkin. Ihan sama, kestää enää pari kuukautta, etten enää käytä tätä roskaa.

"Avasin Google+ -tilini eilen"

Monet manasivat tuoreimpien muutosten olevan viimeinen pisara ja kertoivat suoraan uudistusten satavan kilpailija Google+:n laariin.

– Ettekö te testaa uusia ominaisuuksia ennen niiden julkistamista? Tässä ketjussa on noin 6000 viestiä ja ne kaikki ovat negatiivisia. Ja tässä on yksi lisää: olette juuri julkaisseen ominaisuuden, joka saa minut tekemään FB:lle tismalleen saman kuin MySpace-tililleni viisi vuotta sitten: sulkemaan sen! Miksi? Koska kenelläkään ei ole aikaa opetella käyttämään näitä uudistuksia.

– Kuunnelkaa Facebook-yhteisöä, me VIHAAMME näitä muutoksia. Ihmiset liittyivät Facebookiin, koska se oli yksinkertainen ja helppo käyttää… mutta ei enää! Avasin Google+ -tilini eilen.

"Tehkää vallankumouksenne, mutta sitten lopettakaa!"

Ennen kaikkea palautteesta kävi ilmi, että Facebookin jatkuvat muutokset syövät käyttäjien hermoja.

–Tehkää meille palvelus ja lakatkaa muuttamasta asioita. Juuri kuin ihmiset tottuvat pikkumuutoksiin, menette ja teette asioista todella monimutkaisia. En tiedä oletteko kiinnittäneet asiaan huomiota, mutta suurin osa ihmisistä EI PIDÄ MUUTOKSESTA!! Nyt näillä sivuilla tapahtuu aivan liian paljon. Pitäkää asia yksinkertaisena ja antakaa meidän päättää mitä haluamme nähdä.

Nekin, jotka ymmärsivät palvelun tarpeen uudistua, toivoivat loppua jatkuville muutoksille.

– Hyvä on, tehkää vallankumouksenne, mutta sitten lopettakaa! Te ette voi muuttaa asioita joka päivä!

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.