"Se oli sydäntäsärkevää" – Brutaali tilanne tallentui valvontakameraan: Poikajoukko pahoinpiteli teinitytön väkivaltaisesti New Yorkissa

Järkyttävä tilanne tallentui valvontakameraan: Teinityttö ryöstetään ja pahoinpidellään huonoon kuntoon poikajoukon toimesta 1:43

New Yorkin Brooklynissa tallentui valvontakameraan järkyttävä välikohtaus, jossa teinityttö pahoinpideltiin väkivaltaisesti poikajoukon toimesta.

Tämän viikon torstaina tapahtuneessa raa'assa välikohtauksessa joukko nuoria käyttää väkivaltaa maassa makaavaan 15-vuotiaaseen tyttöön muun muassa potkimalla, tönimällä ja lyömällä.

Videolta on nähtävissä, kuinka ensimmäinen nuorista tönäisee tytön maahan. Tämän jälkeen yksi pahoinpitelijöistä hyökkää tytön kimppuun hyppäämällä hänen päällensä. Tämän jälkeen pahoinpitelyyn liittyy mukaan nuoria tusinan verran lisää.

Poliisin mukaan teinitytön puhelin ja pankkikortti varastettiin samassa rytäkässä. Myös tytön jalassa olleet jalkineet vietiin hänen jaloistaan.

"Hän on henkisesti sekaisin"

Tytön perhe on järkyttynyt tapahtuneesta. Heidän mukaansa tyttö toipunee saamistaan fyysisistä vammoista, mutta henkisestä kärsimyksestä ei voi sanoa samaa.

–Hänellä todettiin aivotärähdys ja paljon mustelmia. Hän toipuu, mutta ei ole vielä kunnossa. Hän on sekaisin henkisesti, kertoo tytön isoäiti haastattelussa.

Naapurusto on niin ikään shokissa siitä, mitä tytölle tapahtui heidän kotikulmillaan.

– Tällaista ei ole tapahtunut täällä ennen. Nämä nykyajan nuoret, en tiedä. Se oli sydäntäsärkevää. Se olisi voinut olla minun lapseni, yksi minun lapsenlapsistani, kertoo eräs naapuruston asukkaista.

New Yorkin poliisi on toistaiseksi pidättänyt viisi nuorta liittyen teinitytön pahoinpitelyyn sekä ryöstöön. Heistä kaikki ilmoittautuivat vapaaehtoisesti viranomaisille.

Viranomaiset tutkivat tällä hetkellä teon motiivia.

Katso video tilanteesta yläpuolelta!

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat