Scottie Pippeniltä huima veto – laskee fanit kotiinsa yöksi pilkkahintaan, kaikki herkut käytössä

Koripallon maineikkaimpiin legendoihin lukeutuva Scottie Pippen järjestää erityistempauksen Tokion olympialaisten aikana. Hän tarjoaa faneille pääsyä kotiinsa katsomaan Yhdysvaltain koripallomaajoukkueen otteluita 92 dollarin hinnalla per yö.

Pippen, 55, ottaa hulppeille tiluksilleen Chicagoon isännöitäväkseen neljä vierailijaa kerrallaan. Yhdysvalloissa asuvilla on mahdollisuus päästä paikalle elokuun toinen, neljäs ja kuudes päivä vaivaisella 92 dollarilla (78 euroa) per yö. Hinta on tribuutti USA:n Dream Teamille, joka voitti olympiakultaa vuonna 1992.

Pippen oli yksi kyseisen joukkueen rakastetuimmista pelaajista. Yhdysvaltalaislegenda voitti urallaan kaksi olympiakultaa ja kuusi NBA-mestaruutta.

Vierailla on käytössään niin sanotusti kaikki herkut. He voivat seurata Pippenin kotiteatterista olympialaisia miesten ja naisten koripallopelit mukaan lukien. Heillä on myös mahdollisuus nähdä kuvamateriaalia vuoden 1992 kisoista Barcelonasta.

Vieraat saavat käyttää Pippenin koripallokenttää pelaamiseen ja rentoutua Pippenin uima-altaassa ulko-tv. Lähettyvillä on ulko-tv olympialaisten seuraamiseen. Pippenin sauna on niin ikään vieraiden käytössä. 

Ruokaakin on tarjolla. Suuhunsa voi laittaa muun muassa tuoreita hedelmiä ja vihanneksia tai Pippenin tyypillisen lounaan ennen isoa peliä: pihvin, uuniperunat ja parsaa.

Pippenin tarjouksesta on julkaistu mainos vuokraussivustolla.

Alla kuvia Pippenin tiluksista:

3:24
"Riskitöntä tapahtumaa ei ole olemassakaan" – Tulosruudussa pureuduttiin Tokion olympialaisten tiukkaan koronaprotokollaan.

Lue myös:

    Videot

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja