Scarlett Johanssonin uusi huikea kaupunkikoti

Iron Man -kaunotar Scarlett Johansson muutti korkealle rakennettuun taloon, josta näkee Tyynellemerelle asti.

Hehkeä Scarlett, 25, ja näyttelijäkumppani Ryan Reynolds, 33, ostivat Los Angelesista 2,9 miljoonan dollarin asunnon. Los Felizissä sijaitsevaan taloon kuuluu yli 260 neliötä oleskelutilaa, kaksi makuuhuonetta, kolme kylpyhuonetta, aidattu minipuutarha sekä valtaisa terassi panoraamanäköalalla ja uima-altaalla varustettuna.

Realestalker-julkkisblogin mukaan moderni asunto suunniteltiin vuonna 1968. Yksikerroksinen talokaunokainen seisoo Los Felizin kukkuloilla ja sieltä on näkymät yli läheisen Tinseltownin välkkyvien valojen. Alun perin talossa oli neljä makuuhuonetta, mutta kaksi niistä on yhdistetty ja muunnettu elegantiksi toimisto- ja kirjastotilaksi.

Lokoisat merimaisemat

Tilava olohuone on säilytetty pitkälti alkuperäisenä jalopuulattioineen, puhdaslinjaisine tiilitakkoineen ja poikkipuisine kattorakenteineen. Korkea lasinen seinä yhdistää ulkoiset maisemat kodin sisustukseen.

Keittiöön on lisätty modernit mukavuudet laatukaapistoista korkealuokkaisiin ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin kodinkoneisiin, joita ovat kaksinkertaiset uunit sekä tyyris jääkaapin ja pakastimen muodostama combo.

Keittiöstä näkee niin ruokasaliin kuin ulos mahtavalle takapihalle. Myös mukavankokoinen perhenurkkaus kuuluu lokoisaan huonekokonaisuuteen ja sieltäkin voi katsella aina takapihan perukoille, jossa kauniilla ilmalla siintävät Tyynenmeren mainingit.

MTV3

Lähteet:

perezhilton.com

realestalker.blogspot.com

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja