Scarlett Johansson tylyttää Donald Trumpin tytärtä – kutsuu Ivankaa pelkuriksi

Näyttelijätähti ihmettelee, miksi Ivanka Trump vaikuttaa piilottelevan isänsä selän takana.

Näyttelijä Scarlett Johansson, 32, puhui yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta Women in the World -tapahtumassa New Yorkissa eilen torstaina.

Perez Hilton -sivustolla kerrotaan, että Johanssonin puheenvuoro kääntyi pian USA:n presidentti Donald Trumpin tyttären, Ivanka Trumpin, 35, tylyksi arvosteluksi.

Johansson kokee, että Trumpin tytär hyväksyy isänsä kyseenalaisiksikin kuvaillut toimet olemalla ottamatta kantaa kyseisiin asioihin.

– Hän (Ivanka) sanoi jotain, mihin petyin erityisen paljon. Hän totesi, että hän yrittää saada aikaan suuren muutoksen, mutta hän tekee sen suljettujen ovien takana. Eli kukaan ei oikeastaan edes tietäisi hänen yrittäneen saada muutosta aikaan, Johansson sanoo.

– Ajattelin, että sepäs innostavaa! Miten vanhanaikaista, että vahvan miehen takana on vahva nainen. Mitäpä jos nainen olisikin miehen edessä tai edes miehen rinnalla?

Johansson jatkoi arvostelua. Hän on pöyristynyt siitä, että Ivanka Trump ei ole enemmän esillä.

– On niin vanhanaikainen tapa ajatella, että ollaksesi voimakas nainen, et voi vaikuttaa millään tapaa huolestuneelta. Hitot siitä, se on vanhanaikaista, epäinspiroivaa ja itse asiassa erittäin pelkurimaista, Johansson moittii.

– Mutta hänellä olisi mahdollisuus tehdä erittäin suuri vaikutus. Olen tavannut Ivankan monia kertoja, olemme molemmat New Yorkissa kasvaneita ja meillä on jopa yhteisiä ystäviä. Hän on hyvä puhumaan ja hän on älykäs. Mutta nykytilanne pöyristyttää minua.

Ivanka Trump puolustautui arvostelijoitaan vastaan.

– Jos minun toimintaani pidetään kyseenalaisena siksi, että haluan tehdä hyvää ja vaikuttaa asioihin positiivisesti, niin sitten toimintaani voi kutsua kyseenalaiseksi. Jos arvostelijani olisivat minun asemassani, en usko, että he tekisivät mitään toisin.

Lue myös:

    Uusimmat