Scarlett Johansson: Näin nautin tyttönä olemisesta

Näyttelijä Scarlett Johansson rakastaa erilaisia tyylikokeiluja, Dailymakeover-sivusto paljastaa. Tähti ei kuitenkaan pidä tyyliään tavanomaista ihmeellisempänä.

Maailman kauneimmaksi moneen otteeseen äänestetty kaunotar tykkää erityisesti hiustyyliensä vaihtelusta. Blondi on kokeillut erilaisia hiusmalleja ja säväyttänyt värjäämällä hiuksensa tummiksi. Tällä hetkellä blondi suosii toffeenväristä vaaleaa hiustyyliä.

Kuva: Wireimages/AOP

Muuntautuminen on Scarlettin mielestä yksi naiseuden hienouksista. "Olen kokeillut lukuisia hiustenvärejä ja pitänyt useita peruukkeja. Minulle se on yksi tapa nauttia tyttönä olemisesta", näyttelijä kertoo.

25-vuotias kaunotar ei ole liian tiukkapipoinen, vaan pitää muodissakin hauskuudesta. Johansson ei kuitenkaan usko, että hänen tyylinsä eroaa mitenkään muiden new yorkilaisten tyylistä.

"Olen tyttö - totta kai tykkään vaatteista. Olen tyttömäinen tyttö, pidän vaatteista, muodista ja kaikesta mitä siihen liittyy. Se on hauskaa", Johansson sanoo.

Iron Man 2 -elokuvassa esiintyvän tähden piti ahtautua rooliaan varten tiukkaan pukuun, joka ei imarrellut vartaloa. Terveelliset elämäntavat pitävät kuitenkin huolen, että Johansson nähdään roolissaan yhtä hehkeänä kuin ennenkin. "Olen tehnyt voima- ja coreharjoittelua, jotka lisäävät voimaani ja ketteryyttäni", näyttelijä hehkuttaa.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Wireimages/AOP

Lue myös:

    Uusimmat