Scarlett Johansson järkyttyi exänsä suhteesta

Näyttelijäpari Ryan Reynolds ja Sandra Bullock on ollut nyt ahkerasti lehtien otsikoissa. Reynoldsin tuleva ex-vaimo ei kuitenkaan ilahtunut suhdeuutisesta.

Uuden vuoden jälkeen lehtiin levisivät kuvat Ryan Reynoldsista, 34, ja Sandra Bullockista, 46, viettämässä iltaa yhdessä Bullockin omistamassa Bess Bistrossa. Tähdet eivät ole vahvistaneet seurustelevansa, mutta lehdet ovat varmoja suhteen laadusta. Reynoldsin exä, Scarlett Johansson, 26, ei ilahtunut ex-miehensä nopeasta etenemisesta. Tähdet ilmoittivat avioerostaan vasta hiljattain.

– Scarlett on hyvin yksityinen ihminen, jota saatiin kuvattua aviomiehensä kanssa heidän avioliittonsa aikana vain muutaman kerran. Nyt alle kuukasi heidän erostaan se hölmö on mennyt ja kuvauttanut itsensä Bullockin kanssa kaikista päivistä juuri uudenvuodenaattona. Totta kai hän on järkyttynyt, Johanssonin ystävä kertoi PopEaterille.

– Vaikka he eivät olisikaan vielä pariskunta, tämä on hyvin kiusallista Scarlettille. Hänkin pitää Sandya ystävänään ja vihaa ajatusta siitä, että Sandy on Ryanin tiimissä eron jälkeen, siis jos ei ole jo hänen tyttöystävänsä, sisäpiiriläinen supisee.

MTV3/Helmi

Lähde: celebitchy.com

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat