Scarlett Johansson: En halua olla seksisymboli!

Scarlett Johansson ei haluaisi, että häntä kutsuttaisiin maailman seksikkäimmäksi naiseksi ja säilyttäisi mieluummin anonymiteettinsä.

Näyttelijä Scarlett Johansson, 27, on valittu säännöllisesti useissa eri äänestyksissä seksikkäimpien ja kauneimpien tähtien joukkoon. Jos nainen saisi itse valita, hän pysyttelisi mieluummin tuntemattomana.

– Maailma on täynnä upeita naisia, eivätkä he edes ole näyttelijöitä! En pidä siitä, että minut leimataan "maailman seksikkäimmäksi naiseksi". Näyttelijänä säilyttäisin mieluummin anonymiteettini, Johansson kertoi Italian Grazia-lehdelle.

Johansson oli aiemmin naimisissa näyttelijä Ryan Reynoldsin kanssa. Jonkin aikaa hän ehti seurustella myös näyttelijä Sean Pennin kanssa, mutta tällä hetkellä tähden uskotaan mainosalalla työskentelevää Nate Nayloria. Johansson haluaa pitää yksityiselämänsä yksityisenä.

– En puhu henkilökohtaisista ihmissuhteistani enää. Luen usein juttuja itsestäni, joiden tekstistä en edes tunnista itseäni, Johansson kertoo.

Johansson on aiemmin kertonut toivovan vanhenemisensa myötä ihmisten katsovan häntä ulkokuorta pitemmälle.

– En koskaan ole halunnut olla seksisymboli. Halusin olla luonnenäyttelijä. Näitä näyttelijöitä ihailen enimmäkseen itsekin, Johansson paljastaa.

– Mielestäni kurvikkaat naiset lokeroidaan seksipommeiksi. En ole koskaan ajatellut roolihahmojani siltä kantilta, mutta minkäs teet? Johansson pohtii.


MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat