Mikä seksikäs seireeni! Tällä tiukalla treenillä Scarlett Johansson pääsi sankarittaren mittoihin

The Avengers -elokuvaa tähdittävä Scarlett Johansson kävi läpi kovan rääkin päästääkseen sankarittaren mittoihin.

Näyttelijä Scarlett Johansson, 27, ihastutti upeassa Schiaparelli And Prada: Impossible Conversations -gaalassa. Muodokas ja sensuelli on nähnyt vaivaa fyysisen kuntonsa ja seksikkään tiimalasivartalon saavuttamiseksi.

Scarlett Johansson näyttelee suurta suosiota nauttivassa The Avengers -seikkailuelokuvassa kissapuvussa keikkuvaa sankaritarta Mustaa Leskeä. Tie seksikkään sankarittaren vaatimiin mittoihin oli ankara, mutta palkitseva. Fyysisesti vaativa rooli vei Johanssonin kahden kuukauden intensiiviselle kuntoilukuurille, jota johti hänen valmentajansa Bobby Strom sekä Johanssonin stunttisisko Heidi Moneymaker.

"Toistot takaavat tuloksen", on valmentaja Stromin tunnuslause: Johanssonin päivittäinen yksittäinen treeni kesti 90 minuuttia, joita hän kävi läpi monen monta kertaa viikossa. Treeneissä käytettiin käsipainoja, vastus- eli kuminauhoja sekä eripainoisia kuntopalloja. Erikoisjoukkojen kehittämä kuului myös kuntokuuriin. Treenien välissä Johansson joutui juoksulenkille tai -matolle.

Tämän lisäksi venäläistä vakoojaa näyttelevä Johansson kävi kuuden viikon tehotreenin erilaisten taistelulajien ja vapaaottelun parissa yhdessä Moneymakerin kanssa.

– Se oli hyvin kivuliasta, Johansson kuvaili Voguen haastattelussa.

Myöskin ruokavalioon kiinnitettiin huomiota: pitkälti vegaaninen ruokavalio koostui useista pienistä aterioista: kauraryyneistä, tuoreista hedelmistä ja vihanneksista, salaateista ja vähärasvaisista ja proteiinipitoista lihaa.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Lähde: Fitsugar.com

Kuvat: GettyImages, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja