Sauli Koskinen voinnistaan: Kaikki paremmin kuin hyvin

Adam Lambert kertoi perjantaina haastattelussa hänen ja Saulin eronneen. Sauli vakuuttaa sosiaalisessa mediassa voivansa hyvin.

Hollywood-piireistä saatiin yllättävä uutinen perjantaina, kun laulaja Adam Lambert kertoi amerikkalaisen South Florida Gay News-sivuston haastattelussa eronneensa Sauli Koskisesta. Jenkkisivuston haastattelu on huomioitu eri medioissa niin Suomessa kuin maailmalla, mutta Adam tai Sauli eivät ole kyseistä haastattelua lukuun ottamatta kommentoineet eroa mitenkään.

Adam julisti perjantai-iltana Twitter-tilillään rakastavansa kaikkia, osoittaen näin huomiota faneilleen. Sauli puolestaan kommentoi ainoastaan omaa vointiaan sosiaalisessa mediassa. Koskinen vakuuttaa voivansa pyörityksestä huolimatta hyvin.

– Hei ihmiset! Mulla on kaikki paremmin kuin hyvin! Mitä nyt vähän kuumetta ja flunssaa.. :) toivottavasti teilläkin on kaikki hyvin! Sauli kirjoittaa Facebookissa.

MTV3.fi ei ole tavoittanut Sauli Koskista kommentoimaan erouutista. Parhaillaan Sauli viettä aikaa Big Bearin lomakeskuksessa Kaliforniassa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat