Sauli Koskinen voinnistaan: Kaikki paremmin kuin hyvin

Adam Lambert kertoi perjantaina haastattelussa hänen ja Saulin eronneen. Sauli vakuuttaa sosiaalisessa mediassa voivansa hyvin.

Hollywood-piireistä saatiin yllättävä uutinen perjantaina, kun laulaja Adam Lambert kertoi amerikkalaisen South Florida Gay News-sivuston haastattelussa eronneensa Sauli Koskisesta. Jenkkisivuston haastattelu on huomioitu eri medioissa niin Suomessa kuin maailmalla, mutta Adam tai Sauli eivät ole kyseistä haastattelua lukuun ottamatta kommentoineet eroa mitenkään.

Adam julisti perjantai-iltana Twitter-tilillään rakastavansa kaikkia, osoittaen näin huomiota faneilleen. Sauli puolestaan kommentoi ainoastaan omaa vointiaan sosiaalisessa mediassa. Koskinen vakuuttaa voivansa pyörityksestä huolimatta hyvin.

– Hei ihmiset! Mulla on kaikki paremmin kuin hyvin! Mitä nyt vähän kuumetta ja flunssaa.. :) toivottavasti teilläkin on kaikki hyvin! Sauli kirjoittaa Facebookissa.

MTV3.fi ei ole tavoittanut Sauli Koskista kommentoimaan erouutista. Parhaillaan Sauli viettä aikaa Big Bearin lomakeskuksessa Kaliforniassa.

(MTV3)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja