Sauli Koskinen paljastaa: Tyyli-ikonini on tumma ja tulinen näyttelijä!

Vuoden 2012 parhaiten pukeutuvaksi mieheksi valittu Sauli Koskinen paljasti AVAlle miten hänen rockhenkinen tyylinsä syntyy ja kuka tumma, komea miesnäyttelijä on hänen tyyli-ikoninsa.

Vuoden 2012 parhaiten pukeutuvaksi mieheksi äänestetty, Adam Lambertin käsikynkässä viihtyvä karismaattinen Sauli Koskinen, 27,saapui Elle Style Awards -muotigaalaan tummanpuhuvana komistuksena.

– Voitto tuntuu aivan mahtavalta. On mieletön kunnia voittaa tällainen titteli, Sauli Koskinen kiittelee.

Vuoden 2007 Big Brotherista tutun miehen asustemakua niin kenkien kuin korujenkin saralla kehuttiin vuolaasti. Muotigaalaan mies saapui yllään Unconditionalin mittatilauksena tehty puvuntakki, jalassaan Los Angelesista ostetut hopeiset pillifarkut, pääkallokoru kaulassaan roikkuen.

Koskinen kertoo tyylinsä syntyvän pitkälti intuitiolla.

– Omaa tyyliä on vaikea kuvailla, koska vain menen ja ostan, puen ja olen. Kyllä myös harkitsen mitä päälleni laitan, mutta teen sitä omaksi iloksi.

– Teen kyllä joskus heräteostoksiakin, mutta olen jättänyt ne onneksi vähän vähemmälle. Joskus myös tuunailen jotain itse. Esimerkiksi tänään pitämiini kenkiin kiinnitin piikkejä, Koskinen virnistää.

Tyyli-ikoneita kaduilta ja elokuvakankailta

Rock-tyylille tätä nykyä varsin uskollinen Sauli Koskinen kertoo tyyli-ikoneittensa olevan tavallisia kaduntallaajia sekä eräs elokuvakankaalla seikkaileva tumma komistus, joka myös suosii näyttäviä asusteita ja koruja piraatin elkein.

– Katson kaduilla kulkevia ihmisiä ja otan siitä vaikutteita tyyliini. Rennossa ja hauskassa tyylissä diggaan todella paljon Johnny Deppistä. Hän on aina karismaattinen ja hyvännäköinen! Koskinen kehuu.

Los Angelesiin poikaystävänsä Adam Lambertin perässä muuttanut Koskinen kehuu myös suomalaisten tyylitajua.

– Mielestäni suomalaiset ovat tyylikkäitä. Totta kai Suomessa näkee erilaisia tyylejä verrattuna Losiin juuri syksy- ja talviaikaan, Koskinen pohtii.

Laulaja Adam Lambert paljasti AVAn haastattelussakesäkuussa 2012, että rakkaus Sauli Koskiseen inspiroi häntä Trespassing-albumin teossa. Miltä tuntuu olla inspiraationa?

– Totta kai inspiraationa oleminen tuntuu hyvältä, ei se pahaltakaan tunnu. Kenestäpä tuntuisi? Koskinen hymyilee.

Mies kertookin olevansa onnellinen.

– Olen onnellinen – tästä kun voitin! Hähähä! vuoden parhaiten pukeutuva mies vitsailee.


Lue myös:

Vuoden 2012 paras:

Tulokas: Satu Maaranen

Muotikuvaaja: Johnny Kangasniemi

Meikkitaiteilija: Karoliina Kangas

Hiustaiteilija: Nina Björkman

Muodin sanansaattaja: Jukka Rintala

Stailaaja: Henna Koskinen

Eettinen muotiteko: Vaatelainaamo

Asustesuunnittelija: Minna Parikka

Malli: Johanna Grönholm

Muotilegenda: Kaarina Kivilahti

Blogi: 5 Inch and up

Miespukeutuja: Sauli Koskinen

Naispukeutuja: Sara La Fountain

Mallisto: Camilla Norrback



AVA/Katri Koskinen

Kuvat: AVA

Lue myös:

    Uusimmat