Adam Lambert antaa tyylivinkkinsä suomalaismiehille: Ottakaa riskejä!

Muoti-ikoniksi nousseen Adam Lambertin on vaikea selittää tyylinsä salaisuutta. AVAn haastattelussa rokkari antaa pukeutumisvinkkinsä suomalaismiehille.

Amerikkalaislaulaja Adam Lambert on noussut uransa aikana seuratuksi muoti-ikoniksi. Miehen räväkkä ja yllätyksellinen tyyli on herättänyt innostusta suuren yleisön keskuudessa ja ansainnut Adamille lempinimen "glambert". Lavalla Adam nähdään usein mitä erikoisemmissa vetimissä, mutta arkielämässä hurmurin pukeutuminen vaihtelee klassisesta herrasmiestyylistä moderneihin avant-gard-henkisiin asuvalintoihin.

Adam, 30, kertoo hakeneensa uuteen Trespassing-levyynsä musiikillisia vaikutteita muun muassa Michael Jacksonilta, Madonnalta ja Princeltä. Myös glam-rokkarin tyyliin kuuluvat persoonalliset ja näyttävät esiintymisasut sekä teatraalinen lavashow.Hänen tavaramerkikseen ovat nousseet tummat kajaalit, platform-kengät ja sähäkät asut.

Miten kuvailisit tyyliäsi?

– En oikeastaan tiedä. Sehän se juttu onkin… Minun on vaikea selittää tyyliäni, tai sitä, miksi olen suosittu, koska olen yksinkertaisesti vain mitä olen, ja teen mitä teen. Melko yksinkertaista: Jos pidän jostain vaatteesta, ostan sen.

Ketkä ovat lempisuunnittelijoistasi?

– Minulla on useita lemppareita. Rakastan Gareth Pughia ja Alexander McQueenin vaatteet ovat todella kivoja. Pidän myös ystävieni perustamasta Skin Graphista.

Mitä muotivinkkejä sinulla olisi suomalaisille miehille?

– Ottakaa riskejä! Mielestä avain mielenkiintoiseen tyyliin on pukeutua aivan uudella tavalla. Monet pelkäävät, etteivät osaa kantaa makeita asuja, mutta hulluimpienkin asuvalinnat toimivat, kunhan sinulla on halu pistää se yllesi.

AVA

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja