Mainos

Sarasvuon Trainers’ House hakee yrityssaneeraukseen

Konsulttiyritys Trainers’ House hakeutuu yrityssaneeraukseen. Yhtiön tiedotteen mukaan liikevaihtoon nähden liian suuret toimitila- ja rahoitussopimukset ovat ajaneet sen taloudellisiin vaikeuksiin.

– Koska yhtiö ei ole onnistunut löytämään kokonaisratkaisua tilanteeseen, on yhtiön hallitus tullut siihen tulokseen, että yhtiön ja sen sidosryhmien kannalta paras ratkaisu on yhtiön hakeutuminen yrityssaneeraukseen, Trainers’ House kertoo tiedotteessaan.

Yhtiön liikevaihto on laskenut useina vuosina peräkkäin. Samalla kuluja on tiedotteen mukaan pienennetty. Mutta ei mm. pitkäaikaisten sopimusten takia tarpeeksi nopeasti suhteessa liikevaihdon laskuun.

Jos yhtiön saneeraushakemusta ei hyväksytä tai yrityssaneeraus katkeaa ennen ohjelman vahvistamista, yhtiö kertoo joutuvansa miettimään uudelleen muut ratkaisuvaihtoehdot ja edellytykset liiketoiminnan jatkamiselle.

Vuonna 2007  Trainers’ House yhdistyi internet-yritys Sataman kanssa, yhtiön arvo oli vielä 70 miljoonaa euroa.  

Trainers’ Housen perusti Jari Sarasvuo vuonna 1990, ja se toimi aluksi nimellä Writers’ Studio. Sarasvuo on yhä yrityksen suurin omistaja.
Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.