Saran äiti kutoi huivia aina, kun juna ei tullut ajallaan – lopputulokseen voivat useimmat työmatkalaiset samaistua

Sara Weberin äiti kutoi huivin sen perusteella, miten usein hänen työmatkajunansa myöhästyi. Myöhästymisten kurittamat junamatkaajat voivat samaistua lopputulokseen!

Sara Weberin äiti joutuu kestämään samaa ilmiötä kuin niin monet työmatkalaiset: äidin työmatkajuna on usein myöhässä. Saran äiti keksi nerokkaan tavan pitää kirjaa myöhästymisistä, ja lopputuloksesta tuli nettihitti, kertoo CNN.

Raitojen väri kertoo myöhästymisen laadun

Saksalaisen Saran äiti kutoi huivia koko vuoden 2018. Kyseessä ei ole mikä tahansa kaulaliina: huivin raitojen väri ja koko kertovat, miten paljon juna oli kunakin päivänä myöhässä.

Tummanharmaa merkitsee maksimissaan viiden minuutin myöhästymistä, vaaleanpunainen 5–30 minuutin myöhästelyä ja kirkkaanpunainen yli puolen tunnin myöhästymistä yhteen suuntaan matkustettaessa.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jokainen rivi on yksi työmatka, eli kaksi raitaa kertoo, miten yksi työpäivä kokonaisuudessaan sujui.

Junat laahasivat aikataulusta jäljessä siinä määrin, että huivista tuli paitsi värikäs, myös pitkä. Huivikuvasta tuli heti hitti: siitä on tykätty kymmeniä tuhansia kertoja.

Työmatka saattoi venyä kahteen tuntiin

Saksan rautatieyhtiö Deutsche Bahnia on arvosteltu myöhästymisistä. Tavallisesti Saran äidin työmatka kestää 40 minuuttia.

Huivissa huomionarvoista on huikea punainen alue, joka kertoo kesän junaongelmista. Tuolloin työmatka saattoi venyä kahteen tuntiin.

Ongelma kesti yli kuusi viikkoa.

Aikoo kutoa uuden huivin vuonna 2019

Äiti kutoo yleensä työmatkojen jälkeen. Sara kertoo, että äiti aikoo kutoa myös vuoden 2019 junamatkat huiviksi. Hän on jo aloittanut – ja joutunut käyttämään jokaista kolmea väriä!

Saran mukaan äiti suunnittelee, että huivin voisi huutokaupata hyvään tarkoitukseen.

Lähteet: CNN.com, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja