Sarah Jessica Parker: Tuntisin itseni ahneeksi, jos haluaisin lisää lapsia

Sarah Jessica Parker iloitsee isosta perheestään. Tähti on kuitenkin sitä mieltä, että tuntisi itsensä ahneeksi, jos haluaisi lisää lapsia.

Näyttelijä Sarah Jessica Parkerilla on kolme lasta miehensä Matthew Broderickin kanssa. Sinkkuelämää-tähti kertoo olevansa hyvin onnellinen perheestään, mutta muistuttaa, että vielä isommasta perheestä haaveileminen olisi jo ahnetta.

Näyttelijän kaksivuotiaat kaksostytöt, Marionin ja Tabithan synnytti sijaisäiti. Poika James syntyi kahdeksan vuotta sitten. Lisää lapsia ei luultavasti ole tulossa.

– Kyse ei ole siitä, ettenkö miettisi sitä, se ei vaan ole ollut keskustelunaihe perheessämme viime aikoina. Olen itse kasvanut isossa perheessä, joten olen tottunut lapsiin ympärilläni ja on ihanaa, että meillä on kolme lasta. Tuntisin itseni kuitenkin ahneeksi, jos haluaisin lisää lapsia, Parker sanoo.

Parker saa valkokankaallakin kokeilla äitiyden roolia, sillä hänen seuraava elokuvansa I Don´t Know How She Does It kertoo työssäkäyvässä äidistä Katesta. Tähti myöntää ihailevansa naisia, jotka jaksavat pyörittää arkea ja rankkaa työtä samaan aikaan.

– Oma työni on hyvin erilaista ja minulla on etuoikeuksia, joita suurimmalla osalla työssäkäyvistä äideistä ei ole. Minulla on tukiverkko ja rahallista turvaa tehdä erilaisia valintoja. Miljoonat naiset pärjäävät paljon paremmin kuin minä ilman tukiverkkoa. Minun täytyy ottaa oppia muilta äideiltä, Parker sanoo.

MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja