Sarah Jessica Parker hämmästytti maskuliinisessa asussa – katso kuvat

2013 EE British Academy Film Awards -gaalassa eilen Lontoossa juhlinut näyttelijä Sarah Jessica Parker hämmästytti näyttäytymällä asukokonaisuudessa, joka oli hyvin maskuliininen.

Näyttelijä Sarah Jessica Parker, 47, on totuttu näkemään mitä naisellisemmissa asuluomuksissa. Eilen järjestetyssä 2013 EE British Academy Film Awards-gaalassa Parker teki kuitenkin hämmästyttävän poikkeuksen tavanomaisesta tyylistään näyttäytymällä punaisella matolla housupuvussa.

Parker oli valinnut ylleen mustan Elie Saabin jumpsuitin, joka oli piristävä näky tavanomaisten iltapukujen joukossa. Parhaan naispääosan näytelleen tähden pystin gaalassa jakanut näyttelijätär oli täydentänyt asunsa Jean-Michel Cazabatin kengillä ja lukuisilla koruilla.

Tyttömäisestä tyylistään tunnetun Parkerin yllä maskuliininen asu oli erityisen vaikuttava: kun mekot ovat tähden yltä tulleet tutuksi, herättävät erityisen särmikkäät asut huomiota hänen yllään entisestään. Myös Parkerin asun väri oli hänen valinnakseen epätavallinen: tähti nähdään nimittäin hyvin harvoin mustissa.

Näyttelijätär osoittaa asukokonaisuudellaan sen, kuinka punaiselle matollekin voi sonnustautua persoonallisesti housuihin, kun asusteet ovat kohdillaan. Tähden mustaan asuun yhdistetyt kimmeltävät korut toimivatkin trendikkäässä asussa kaivattuina katseenvangitsijoina.

Lue myös:


AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lähde:Just Jared

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja